Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladý realitní makléř záhadně zmizel: Doma nechal ženu a roční dcerku

Autor: ČTK, ljš - 
15. srpna 2015
23:11

Vzal si peněženku a mobil, vyrazil ven a domů už se nevrátil. Dvaatřicetiletý úspěšný realitní makléř Jan B. z Mníšku pod Brdy je už týden nezvěstný. Tamní obyvatelé proto uspořádali rozsáhlou pátrací akci po okolí a snaží se společnými silami otce roční holčičky najít.

Do akce, která začala v sobotu a pokračuje i v neděli, se zapojili hasiči, strážníci a další lidé z města."Bydlíme v jednom městě, známe se, a proto je logické, že v takové situaci město spojí všechny své síly. Od toho tady jsme. Akce se zúčastní strážníci i hasiči, a prosíme, aby přišlo pomoci co nejvíce lidí," uvedla místostarostka Daniela Páterová.

Jan B., který pracuje jako realitní makléř, minulou sobotu před polednem odešel z domova a od té doby se nikomu z příbuzných ani známých neozval. Policisté se obávají, že by se mohl pokusit o sebevraždu. Jeho žena si to ale nemyslí. "Procházela jsem pracovní maily a tak. Normálně komunikoval s klienty, plánoval si věci. To nedělá člověk, který si jde něco udělat," řekla televizi Nova.

Pohřešovaný je štíhlý, měří 180 až 185 centimetrů, má hubený obličej, krátce střižené hnědé vlasy a modré oči. Naposledy byl oblečen do bílé košile, šedých kalhot a obuty měl černé boty. "Kouří elektronické cigarety. Povahově je spíše introvert, tichý, citlivý intelektuál s vysokým IQ. Zajímá se o jazyky, hovoří anglicky, francouzsky a domluvil by se i arabsky a polsky. Obvykle se vyhýbá rušné společnosti a naopak nemá problém navázat kontakt s jednotlivci," uvedla místostarostka.

Veškeré poznatky o hledaném policisté přijmou na telefonním čísle 974 882 720 nebo na lince 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání