Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Kajínek píše z vězení: Už bych rád domů, svoje jsem si odseděl

Autor: shp - 
8. srpna 2015
22:03

Nedávné rozhodnutí o zamítnutí obnovy procesu z roku 1998 těžce nese jeho hlavní aktér Jiří Kajínek, nejznámější český vězeň a útěkář. Z vězení napsal své přítelkyni dopisy plné emocí, ve kterých popisuje, jak chce na svobodu, protože si své již odseděl, informovalo Právo.

(Soudce) Bouček nezklamal. Je zřejmé, že vždy odůvodní, proč nepovolí obnovu... Hrozně moc mě mrzí, že jsem měl s Boučkem pravdu,“ napsal Kajínek v dopise z téhož dne, kdy mu soud zatrhl poslední žádost.

Všichni mi fandí a na Boučka všichni nadávají. Dokonce i bachaři říkají, že je tady (ve Valdicích) více dvojnásobných vrahů, kteří to udělali, a nemají doživotí, takže i kdybych to udělal, tak už jsem si odseděl svoje, ale navíc tady je prostě ta skutečnost, že existuje hodně pochybností o mé vině,“ napsal v dopisu Kajínek.

Dodal, že mu hodně lidí fandí a přeje mu, aby mu prezident Miloš Zeman udělil milost. Ten už se ale vyjádřil, že tak rozhodně neučiní, ale že by si Kajínek zasloužil nový proces.

katarinka6281 ( 23. září 2015 20:46 )

Ano, i já držím pěsti v tomto nekonečném boji

martinluciferking ( 9. srpna 2015 23:09 )

Jo on je někdo tak blbej, aby zabil v autě jen dva lidi ze tří a ukázal tomu třetímu tvář. To vyprávěj svym dětem ty Plzeňskej grázle.

martinluciferking ( 9. srpna 2015 10:08 )

On tě někdo drží 17 let v jedný místnosti se záchodovou mísou?

martinluciferking ( 9. srpna 2015 09:50 )

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8696-alkoholik-vaclav-havel-byl-na-chlapecky-disident-v zpomina.aspx Tady je to černý na bílym, kdo byl Václav Havel

martinluciferking ( 9. srpna 2015 09:47 )

Správně, můžeme jen poděkovat Tý lišce zrzavý co se líbala s Vondrou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání