Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamion se srazil u Prunéřova s dodávkou: Na místě 3 mrtví

Autor: simao - 
23. července 2015
09:55

Také čtvrteční ráno přineslo tragickou nehodu, do které se zapletl kamion. Tentokrát se u Prunéřova nedaleko tamní elektrárny srazil nákladní vůz s návěsem s dodávkou. Tři lidé zemřeli, další těžce raněný účastník nehody byl převezen vrtulníkem do nemocnice.

„Kolem půl sedmé ráno na silnici I/13 z Chomutova směrem na Karlovy Vary došlo ke střetu dvou vozidel. Od Karlových Varů směrem na Chomutov jela dodávka Hyundai, auto vjelo do protisměru a tam se čelně srazilo s projíždějícím nákladním vozidlem Iveco, které mělo návěs,“ popsala Blesk.cz Marie Pivková z oddělení tisku a prevence PČR Chomutov.

„Řidiče nákladního vozidla převezl vrtulník na ošetření do nemocnice. Posádku dodávky tvořili tři muži, ti bohužel všichni tři na místě svým zraněním podlehli,“ dodala smutnou bilanci dopravní nehody u Prunéřova mluvčí Pivková. 

Zásah složek Integrovaného záchranného systému pak natočil jeden z projíždějících řidičů, který kolem místa nehody mířil do práce. Své video umístil na Facebook.

Vubec nezavidim rodinam!!! Osklivej pohled pri ceste dnes rano do prace!!!!

Posted by Josef Čechlovský Čechy on 22. červenec 2015

Silnice I/13 byla téměř šest hodin uzavřena. Posádku obou vozů vyprošťovali podle krajského mluvčího Milana Rudolfa hasiči. "Na místě zasahovaly čtyři jednotky dobrovolných i profesionálních hasičů. Podíleli jsme se i na vytažení návěsu kamionu z příkopu," řekl ČTK Rudolf. Příčinu nehody zjišťují kriminalisté. 

moiaza ( 23. července 2015 11:38 )

Nevážíme si života. Každý amatér po ujetí 100 km se cítí mistrem světa a pilotem F 1. Nemáme úctu k vlastnímu životu.

usfc ( 23. července 2015 10:58 )

Tentokrát kamion zachránil životy jiných nevinných , co kdyby ta dodávka vjela do proti směru osobnímu autu , naštěstí vjela na kamion .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání