Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Parádnice mezi vražedkyněmi: U soudu chci být krásná!

  • Autor: ljš - 
    1. 6. 2015
    16:16

    Když vstoupila vymóděná a nalíčená vražedkyně Barbora Orlová v pondělí do soudní síně, nikdo nemohl uvěřit, že se jedná o tutéž neupravenou a zanedbanou ženu, jejíž fotografie obletěly Česko po žďárském útoku před půl rokem. Kriminálnic, které ale byly u soudu k nepoznání, je hned několik.

  • 1.Klára Mauerová - kauza Kuřim

    Bestie z Kuřimi, jak jí po propuknutí kauzy přezdívali, týrala spolu s kumpány, mezi nimiž byla i její sestra Klára, své dva malé synky Ondřeje a Jakuba. V soudní síni se objevila hned několikrát.

    Před vynesením rozsudku, který ji poslal na devět let za mříže, nosila vždy své blonďaté kadeře stažené čelenkou, která vždy ladila k oblečení. I to pravidelně střídala. Když soud před dvěma lety rozhodl o jejím předčasném propuštění, ukázala zase svou další podobu. Vlasy si ve vězení nechala zesvětlit, zbavila se kadeří a dokonce si na oči nanesla světle modré stíny.

    Klára Mauerová - kauza Kuřim Klára Mauerová - kauza Kuřim | ČTK, Archiv Blesku

  • 2.Romana Zienertová - vražedkyně čtyř dětí

    Spáchala ten nejodpornější zločin, když zavraždila své čtyři nevinné děti. Do soudní síně si pro doživotní trest ale nakráčela atraktivní dáma. Brutální čin, který spáchala, připomínala snad jen krvavě rudá košile, kterou si oblékla k dlouhé černé sukni. Rudovlásce se zelenýma smutnýma očima by tehdy roli nejznámější české vražedkyně připsal jen málokdo.

    Romana Zienertová - vražedkyně čtyř dětí Romana Zienertová - vražedkyně čtyř dětí | Blesk - Jitka Pecharová

  • 3.Radka Pojerová - vražedkyně místostarosty Vytopila

    Na krku měla sice límec, i tak ale svým výstřihem, který předvedla u soudu, šokovala. Žena, která popravila brněnského místostarostu Aleše Vytopila a pak mu spolu s kumpánem Filipem Onderkou uřízla hlavu, ale soudce svým poprsím a výrazným líčením nijak neomámila. Vyměřili jí patnáct let vězení.

    Když se podle psychologa Miroslava Petržely prokáže vina Radky Onderkové, nasvědčoval by způsob provedení zločinu spíše chladnokrevné vraždě! Když se podle psychologa Miroslava Petržely prokáže vina Radky Onderkové, nasvědčoval by způsob provedení zločinu spíše chladnokrevné vraždě! | Blesk - Ondřej Požár

  • 4.Veronika S. - otrávila dceru fridexem

    Zatýkali ji rozcuchanou a zanedbanou, k soudu ale Veroniku S. přivedli v černé kožené bundičce, nalíčenou a s novým účesem. V příjemně vypadající ženě, která se po vynesení rozsudku dojemně loučila se svou sestrou, by vražedkyni, která chtěla svou dcerku otrávit fridexem, nikdo nehledal. Soud ji poslal na mříže na 25 let.

    Veronika S., matka, která se pokusila otrávit svou tehdy pětiletou dceru fridexem Veronika S., matka, která se pokusila otrávit svou tehdy pětiletou dceru fridexem | Foto Blesk - Jana Ulrichová

  • 5.Barbora Orlová - vražedkyně ze Žďáru

    Proměna schizofreničky Barbory Orlové je ze všech nejvýraznější zřejmě také kvůli nemoci, kterou trpí. Po vraždě ji kamery a fotoaparáty na policejní stanici zachytily rozcuchanou, zanedbanou s šíleným výrazem v očích a ztrhaným obličejem. Do soudní síně půl roku nato přišla zcela jiná, křehce působící dívka. Vlasy měla upravené, byla jemně nalíčená a vypadala jako modelka. Její čin připomínala jen pouta na rukou. Soud však v její vyléčení a nápravu neuvěřil také proto, že si Orlová podle znalců svou nemoc neuvědomuje, a umístil ji do detenčního ústavu.

    Barbora Orlová vypadala u soudu jako modelka Barbora Orlová vypadala u soudu jako modelka | Foto Blesk - Jiří Nováček

nicnezpravda ( 1. června 2015 21:20 )

Orlová vypadala ve 20 letech dobře,ve 23 se zbláznila..a po vraždě vypadala nejhůř..má ale nemoc,která se projevuje většinou až po dvacítce..

vrahrychtar ( 1. června 2015 18:57 )

ona do tebe taky...s kudlou

honza54.. ( 1. června 2015 18:36 )

To by šlo, ale byl jen v zimním období

honza54.. ( 1. června 2015 18:07 )

Nejhezčí je Orlová, do té bych šel bez váhání

laura35 ( 1. června 2015 17:23 )

Zabila mladého nevinného člověka,jediného syna rodičů a bude POUZE v ústavě???To je snad legrace??!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání