Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

A co děti, mají si kde hrát? Šílené foto z Česka ukazuje policisty s mrtvolou vedle hřiště

Autor: shp - 
23. března 2015
20:09

Policisté prošetřují smrt člověka. Možná to byla vražda nebo sebevražda. Jeden z vyšetřovatelů se sklání nad mrtvolou zakrytou plastovým pytlem. Jen pár metrů opodál si radostně hrají děti na hřišti. Zatím se o fotu, které koluje po sociálních sítích, moc neví. Jedno je ale jasné: pochází z Česka!

Šílené foto se objevilo na Facebooku a s vystrašenými komentáři ho sdílejí i uživatelé Twitteru. „To nemůže být pravdivé,“ napsal k němu uživatel Frij. A někteří stejně jako on nevěří vlastním očím.

Víte, kde byla fotografie vyfocena? Napište nám na tip@blesk.cz!

Na fotografii jsou totiž jen několik metrů od mrtvoly vidět hrající si děti na houpačce. Usmívají se a náramně se baví. Jako by jim jejich dětská nezkaženost a naivita zastřela zraky.

Jiní si ale myslí, že snímek zfalšovaný není. „Je to z České republiky. Poznáte to podle uniforem policistů a policejního vozu v rohu fotky,“ napsal další uživatel Hoai. Fotografie je nyní jednou z nejsdílenějších na českém internetu, sdílí se hojně i v zahraničí.

Foto zachycuje policisty u mrtvoly. Poblíž si hrají děti na pískovišti. Foto zachycuje policisty u mrtvoly. Poblíž si hrají děti na pískovišti. | Facebook

atakdale ( 1. června 2015 14:51 )

vždyť je nikdo nenutil, aby si tam hráli policajti s tou mrtvolou asi těžko odejdou za roh, že jo a šílenýho je na tom co? šílený bude, až budou po hřišti běhat černý muslimáci a sekat děti mačetou vejpůl a ty policajti neudělaj nic, protože nebudou smět a že to nebude dlouho trvat

maxovskej ( 25. března 2015 08:19 )

Pochybuji že by to tomu mrtvému jakkoliv vadilo že si někde opodál hrají na dětském hřišti děti,nějak mě uniká oco vlastně pisálkovy jde.????

zelena.karkulka ( 24. března 2015 22:39 )

a co jako měli dělat,odtáhnout tu mrtvolu jinam???

mazuka3 ( 24. března 2015 20:34 )

Ta fotka je stará minimálně 8 let, viděla jsem to na vlastní oči. Někdo se snaží zase vyvolávat paniku,aby bylo o čem psát.

velriba ( 24. března 2015 09:33 )

hh fotomontaz to neni.. Fotil sem to ja...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání