Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Poznala vraha prodavače cigaret: Bydlel rok v její ubytovně!

Autor: cad - 
24. března 2015
19:39

Muže podezřelého z vraždy jihlavského prodavače (60) elektronických cigaret poznala ze záběrů bezpečnostních kamer, které kriminalisté v pondělí zveřejnili, vrátná jedné z ubytoven ve městě, kde muž zhruba přes rok žil.

„Poznala jsem ho podle chůze,“ svěřila se Aha! vrátná, která si přeje zůstat v naprosté anonymitě. Když žena muže na záběrech poznala, zavolala to na policii.

„Hrál světýlka (herní automaty) a hodně bumbal. Kouřil také ty elektronické cigarety. Tvrdil, že pojede do Brna,“ říkala trochu naštvaně. Muž se totiž bezprostředně po vraždě nečekaně z ubytovny vytratil. „Vypařil se, ani nezaplatil nájem za dva poslední měsíce,“ dodala. Kriminalisté po zmizelém muži zatím marně pátrají.

„Není to vrah, ale důležitý svědek,“ snaží se nyní situaci mírnit mluvčí policie Dana Čírtková. Ta stále Aha! odmítá říci, jak byla oběť zavražděna. Policisté zpočátku případ vyšetřovali jako náhlé srdeční selhání. Až nařízená pitva prokázala cizí zavinění. „Slyšela jsem ránu, něco jako výstřel,“ tvrdila přitom bezprostředně po vraždě jedna z obyvatelek domu, kde k tragédii došlo.

zauber ( 25. března 2015 09:54 )

Ono to může být tím, že se zkušení kriminalisté více věnovali ohledávání zásuvek a cenných předmětů, než samotné mrtvole. Kdo by na to měl také žaludek ? Pochopitelně...

zauber ( 25. března 2015 09:52 )

Nejvíce mě pobavilo, že naše slavná policie vycházela z toho, že prodavač nejspíše zemřel přirozenou smrtí a po pitvě se prokázalo, že byl zastřelen. Klasika.

jity ( 25. března 2015 09:16 )

zkratik tak tomu věřím, protože znám případ kdy mladé holky byly policisty přesvědčeny aby vypovídaly u soudu proti zlodějům. Když tam ty zloděje ta děšvčata měly vidět přímo, tak chtěly raději nevypovídat. Soudkyně jim vyhrožovala, že je zavře za spolupachatelství a donutila je k tomu přímo před zloději. Ty holky mají obavy až zloděje vypustí jak se jim pomství. Takové máme dnes soudce.

antiall ( 24. března 2015 23:27 )

 Pěkně jste tu paní odkopali, určíte nikdo neví o koho jde, bravo. ..

tymitaky ( 24. března 2015 21:51 )

Na druhou stranu bude potom o čem psát.

Zobrazit celou diskusi