Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jeptiška je podezřelá z vraždy! I s druhem ale skončila na záchytce

 (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce - 
6. ledna 2015
07:25

Tvrdila, že žila jako jeptiška. Jeden byt ovšem sdílela se svým druhem a jejich spolubydlícím. A ten je nyní mrtvý. Ve frýdeckomísteckém bytě po příjezdu policie byl zadržen starší pár podezřelý z toho, že má na smrti muže zásadní podíl. Oba byli však tak opilí, že museli být nejprve převezeni na záchytku, aby vystřízlivěli.

„Dostali jsme hlášení o zranění muže, kterého někdo napadl. Po příjezdu do bytu však nejevil známky života a lékař konstatoval smrt,“ sdělil serveru idnes.cz mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Detaily zatím ale kvůli stavu dvojice, která s mužem sdílela byt, nejsou známy. Šedesátiletá žena a o rok mladší muž byli totiž v době příjezdu záchranky a policistů opilí. Skončili na záchytce. Na jejich vystřízlivění nyní čeká i kriminálka - bylo totiž jasné, že muž nezemřel přirozenou cestou.

„Případ vyšetřujeme kvůli podezření z těžkého ublížení na zdraví. Není však vyloučeno, že po výslechu zadržených a dalším prověřování věci bude trestný čin překvalifikován,“ prohlásila policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Žena z podivného páru o sobě dokonce tvrdí, že žila jako jeptiška - na důkaz prý lidem ukazovala i fotografie. Domácnost se svým partnerem sdíleli i s oním mrtvým mužem. Podle všeho jim ovšem výbuchy vzteku a časté hádky nebyly vzdálené.

jir.ass ( 6. ledna 2015 13:37 )

tvrdila, že žila a ne že žije jako jeptiška. minulý čas.

sars ( 6. ledna 2015 11:30 )

 Nepřipadá vám ten článek jako blbost? Jeptiška bydlí v soukromém bytě se dvěma typky? Jeptišky bydlí v klášterech a chlastaji tamtéž a myslím že osobně asi nevraždí.

vrahrychtar ( 6. ledna 2015 11:04 )

DUKO-HAVLOVSKA svoloc

borka30 ( 6. ledna 2015 09:19 )

Také si myslím, že církev je žíznivá po penězích. Stát jim nasypal již miliony a pořád mají málo. Ještě půjdou žebrat po lidech.

vog.ht. ( 6. ledna 2015 08:35 )

Čemu nerozumíš, jelito?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání