Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policista vraždil před diskotékou: Byla to akce na objednávku?!

Autor: Pavel Schuster, lmk - 
27. prosince 2014
05:00

Byla brutální poprava před klubem ve Vysokém Mýtě důsledkem objednávky?! Takové indicie má Roman S., otec zastřeleného Radka (†21) a zraněného Lukáše (26).

Z pozadí brutální vraždy a běsnění strážníka Pavla K. (43) jde mráz po zádech. „Měla to být výstraha a postrašení k uzavření klubu. Ale K. (strážník, který v osudnou noc střílel – pozn. red.) to pos*al a zabil,“ píše se v textové zprávě, kterou dostal táta mrtvého Radka a Lukáše, který teď v nemocnici bojuje o život. Třetí z jeho synů, Roman (28), vyvázl bez zranění.

V té samé textovce, pod kterou je podepsán »Přítel« a kde jsou citované dva další policejní zdroje, se píše i o minulosti strážníka Pavla K. „Nebyl žádný beránek, všude ho vyhodili za hrubé porušení pracovní kázně. Vyhodili ho od státní, přeložili k městské do Chocně. Tam ale všichni věděli, co je zač, tak si ho vzali pod křídla ve Vysokém Mýtě.“

Totožnost zdrojů, o kterých se píše v sms zprávě, deník Blesk zná, avšak během svátků se s nimi zatím nepodařilo spojit.

Jednoho zabil, druhého postřelil

Běsnění se odehrálo v noci minulý týden ze soboty na neděli. Strážník Pavel K., jeho bratr Vlastimil a další muž chtěli jít bez placení do klubu. Když je ochranka nepustila dovnitř, strhla se potyčka. O pár minut a metrů dál se ale strhla další hádka a ze strážníkova revolveru vyšlo 5 ran. Na místě zemřel Radek S., jeho bratr Lukáš bojuje o život v nemocnici.

ninka64 ( 12. ledna 2015 12:39 )

jity ( 28. prosince 2014 17:12 )

Já samozřejmě tu rodinu zavražděného neznám, ale ten starosta hned bezprostředně co se to stalo byl nějaký divný. Lezlo to z něj jako z chlupatý deky, když se redaktor na něco zeptal, tvrdil, že Koblížka nezná. Moc mluvit tehdy nechtěl, ale přikládala jsem to k tomu, že pořádně ještě neví jak to bylo a je mu to líto. Pravda asi najevo jen tak nevyjde, ale škoda mladého života.

jerry ( 27. prosince 2014 19:09 )

Omluv ji, některým slovíčkům nerozumí. Přeci jen, je to cizinka.

e.44 ( 27. prosince 2014 18:41 )

Já si doteď myslela, že vyšetřují vyšetřovatelé. Ale asi bude lepší nechat vyšetřování na soudech, .....když to píšeš

mango ( 27. prosince 2014 18:37 )

Celá komedie kolem pana R.S. je jeden velkej kanál. Ať si otec zamete před vlastním prahem a vyšetřování nechá na soudu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání