Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vraždící policista mohl zastřelit ve Vysokém Mýtě další lidi: Odražená kulka letěla až do okna bytu!

Autor: shp - 
23. prosince 2014
20:14

Zabíjení šmejda s odznakem Pavla K. (43), který zastřelil barmana Radka S. (†23) a postřelil jeho bratra Lukáše S. (25), si mohlo vyžádat další mrtvé. Jedna z kulek, které strážník z Vysokého Mýta vypálil ze své legálně držené zbraně, se totiž odrazila a dolétla oknem až do nedalekého bytu, informovala TV Prima.

Při svém běsnění pálil strážník po bratrech Radkovi a Lukášovi. Jedna z kulek se ale odrazila a odletěla až do okna v třetím patře.

„Letělo to nahoru, je to odražený někde támhle od toho domu,“ řekl majitel bytu televizi. Dál ale celou událost komentovat nechtěl, celé město má prý kauzy plné zuby.

Strážník se společně se svým bratrem a dalším kumpánem vydali v sobotu na diskotéku ve Vysokém Mýtě. Snažili se dostat dovnitř na služební průkazy, ale marně. Strážník pod vlivem alkoholu pak jako pomstu vhodil do klubu slzný granát.

Barman Radek a vyhazovač Lukáš zavolali policii a za grázly se vydali na vlastní pěst. Radkovi se to stalo osudným, šmejd s odznakem ho šestkrát střelil. Když se mu Lukáš snažil pomoci, střelil ho také.

Silným kopem strážníka odzbrojil až právě Roman, třetí bratr. Radek na střelné zranění zemřel, Lukáš je po operaci, Pavel ho zasáhl do žaludku, ledviny a prostřelil mu i tepnu.

Video Detaily hrůzy v Mýtě: Strážník střílel po bratrech, jednoho zabil - Pavel Schuster, David Malík, Markéta Wolfová
Video se připravuje ...

agent ( 25. prosince 2014 22:47 )

..můžeš mít pravdu, to já jen, aby jsi pak nebyl za úplnýho pitomce kdyby to bylo naopak..protože JAK to ve skutečnosti bylo se v Blesku asi nedočteš

9rot6 ( 25. prosince 2014 07:20 )

Jo, kolegáčku to se musíš obrátit na krimi zprávy, proto že ti mají nelepší informace a všehno ví jako první,vyšetřují to souběžně s policií a někdy mají i náskok, no musím přiznat,že asi jednou byli o fous rychlejší,myslím,že to bylo,když 17 policejních aut nahánělo jednoho řidiče-neřidiče od německých hranic a čapli jej až skoro v Praze, když mu došel benzín a krimizprávy to věděli jako první.

turek1 ( 24. prosince 2014 13:16 )

policajt by mnel ctit zakon a zakon jasne rika kdyz mam vypito tak nemuzu myt u sebe zbran a zbran se nesmi nosit na lidove zabavy. takze uz ten prislusnik mestkej policie porusil zakon.jelikoz byl mimo sluzbu,a dalsi vec je ze nektery policajti si mysli ze muzu delat vsechno,ale ani vyhazovaci nejsou svaty jsou to nafoukanci a kdyz se blbec stretne zblbcem tak je katastrofa na spadnuti.

abzk ( 24. prosince 2014 11:54 )

remcal ( 24. prosince 2014 11:39 )

Řeší se zde emoce a vnášejí se nepodstatné věci. Fakta jsou při tom jednoduchá. Přišli dva opilí ozbrojení lidé, kteří nebyli vpuštěni, protože si vymáhali vstup zdarma. Kdyby se tito dva otočili na patě, smířili se s realitou, že dnes pro ně večírek v tomto podniku končí a odešli, nikdo by se za nimi jistě nehnal, nenapadal je, ani nehlásil jejich jednání PČR a vše mohlo vyšumět do ztracena. Oni jednali jinak a vyprovokovali incident, který skončil tragicky. Jakákoli jiná "kdyby" a případné spekulace o mentalitě vyhazovačů, jejich jednání v této situaci jsou bezpředmětná, byť mohou být pravdivá. Oprávněná a relevantní by byla v případě, že by konflikt vyvolali oni. Tady tomu však tak nebylo. Dle mého názoru je vina jednoznačně na straně strážníka a jeho kumpána. Realita však může být bohužel jiná. O právním systému v této zemi nemám valných iluzí.

Zobrazit celou diskusi