Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Grázlové přivázali seniorku v lese, málem umrzla: Tahle žena ji zachránila!

Alexandra Lišková zachránila svázané seniorce život.
Alexandra Lišková zachránila svázané seniorce život.  (Autor: Blesk - Richard Veselý)
Autor: rvs - 
25. listopadu 2014
13:12

Zachránila seniorce život! Alexandra Lišková loni v prosinci našla v lese na Kladensku promrzlou Klaudii J. (61) přivázanou ke stromu. Nyní vypovídala u soudu s bezohlednými lupiči, kteří mají utrpení seniorky na svědomí.

„V půl šesté ráno jsem na místě venčila psy a slyšela jsem slabý zvuk, připadalo mi to, jako by v dálce někdo zpíval. Pak jsem poznala, že to je volání o pomoc,“ popsala Alexandra Lišková, Holanďanka, která se do Česka vdala. „Běžela jsem na to místo a uviděla temnou ležící postavu, přivázanou ke stromu. Oči i ústa měla přelepené páskou,“ řekla Alexandra.

Klaudie J. byla v té chvíli na pokraji smrti, nemohla se ani sama postavit na nohy. V mrazivém lese strávila 16 hodin. „Sundala jsem té paní pásku z očí i úst, ale nedařilo se mi rozvázat uzly. Rychle jsem běžela domů pro nůž a zavolat záchranku. Snažila jsem se jí pomoci vstát, ale nemohla, celé tělo už měla ztuhlé zimou,“ uvedla zachránkyně.

Klaudii ke stromu v lese přivázali mladí lupiči, kteří jí předtím pod záminkou zájmu o pronájem vylákali na odlehlé místo a sebrali jí klíče od bytu. Dostali tip, že má doma velkou sumu peněz v hotovosti. Čtyři grázly i tipaře, který je na seniorku navedl, teď může soud za pokus o vraždu poslat do vězení až na 20 let.

sores ( 25. listopadu 2014 15:32 )

Mezi lidma se říká, BLESK není nic jiného nežli Černá Kronika!!! Vraždy, znásilnění, loupeže atd. Prostě hnus hnusů.

nafta ( 25. listopadu 2014 14:36 )

Oči i ústa měla přelepené páskou - ale napriek tomu volala o pomoc? Ako???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání