Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vrah z Kmetiněvsi, který znásilnil třináctiletou dívku: Odsoudili ho za přepadení!

Autor: shp, ČTK - 
23. října 2014
16:20

Jako nezletilý zavraždil a znásilnil svou třináctiletou spolužačku Barborku v Kmetiněvsi. Usvědčil ho pak dopis, který poslal jejím rodičům a na kterém byla jeho DNA. Teď byl kmetiněvský vrah Robert P. odsouzen za loupežné přepadení. Odpykat si má tři roky ve vězení! Jeho komplic Tomáš S. dostal 4,5 roku.

Podle obžaloby kmetiněvský vrah a někdejší mistr ČR ve skateboardingu Tomáš S. oloupili hosta pražské herny v Letňanech. Pod záminkou odvozu na diskotéku ho údajně vylákali do auta, kde mu sebrali peněženku s necelými pěti tisíci korunami. Muže pak prý vystrčili ven a odjeli. Za loupežné přepadení jim hrozilo až desetileté vězení. Oba se proti rozsudku odvolali.

Robert P. nechvalně proslul jako kmetiněvský vrah. Na Nový rok 2004 zavraždil chlapec svou třináctiletou spolužačku mezi Kmetiněvsí a Hospozínem nedaleko Velvar. Až devět měsíců po činu jej usvědčily výsledky testů DNA. Znalecké posudky u něj potvrdily rozsáhlou duševní a sexuální poruchu. Podle lékařů si hoch vraždu do posledního detailu naplánoval. Svou oběť nejprve zabil, a poté ji sexuálně zneužil.

Video soud pokorný - Tomáš Koníček, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Chlapec tehdy putoval do ochranné léčby ve výchovném ústavu, ze kterého jako dospělý odešel v lednu 2010. Panovaly obavy, že by svůj čin mohl zopakovat. Tehdejší výzvu kmetiněveského starosty Luďka Kvapila k přijetí zákona, podle kterého by dětští pachatelé brutálních vražd byli doživotně pod dohledem úřadů, podepsalo zhruba 400 tisíc lidí.

pepisek1 ( 26. října 2014 17:24 )

Duši zavražděné Báry z Kmetiněvsi jsem párkrát vyvolal když jsem se věnoval spiritismu. Toho kruťase nemohu vystát. Zasloužil by prožít to co ona, alespoň kdyby měl takové sny ve kterých prožívá to co ona... Byla taková hodná a obětavá. Na rozdíl od něho, byl to grázl... Je a vždy bude... Snad mu v lapáku spoluvězni sečtou i tu vraždu a sexuální zneužití Báry z Kmetiněvsi. Barborko, je mi tě mocinky líto. Přeji ti ať se máš na onom světě mocinky krásně a je ti tam dobře. Čest tvojí památce Barborko... Pojeďme 1. Ledna 2015 do Kmetiněvsi položit Barborce na její pomníček Květinu, plyšáčka nebo něco jiného hezkého, zapálit svíčku a uctít její památku. Když není trest smrti, tak alespoň doživotí pro něj. Pokusme se o to... (http://www.petice24.com/doivotni_uvznni_vraha_barbory_nmekove_z_kmetinvsi)

ejvm1712 ( 24. října 2014 11:04 )

Provaz!

salto ( 24. října 2014 07:55 )

Při odchodu z lochu by měli být vybaveni pistolí, vhodným jataganem a tak, aby se okradení nevzpírali. Vždyť ti hoši ty peníze potřebovali Sláva všem vládnoucím garniturám po r.89-dobře jste to zařídili, dobře...

maxovskej ( 24. října 2014 06:04 )

Je pravda že v dnešních věznicích se mají vězní dobře,mají tam tepličko kvalitní stravu třikrát denně osm hodin spánku a pracovat nemusí,vlastně to jsou dobře živení příživníci kéž by se tak dobře měly lidé bez domova kteří se provinily pouze tím že jsou chudí.takže potrestat někoho vězením moc velký trest není mají tam alkohol cigarety drogy mobily no prostě si tam žijou ještě by mohly mít zdarma dvakrát do týdne prostitutku a bylo by to OK.Jo to jsou ty lidská práva tak k čemu vězení???

bergen ( 24. října 2014 04:19 )

Doživotní kamenolom a když neodpracuješ denní normu nežereš!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání