Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vrah z Kmetiněvsi Robin P. (23) je ve vazbě. Našli jsme jeho oběť!

Autor: Tomáš Koníček - 
11. dubna 2014
05:20

Kmetiněveský vrah je konečně za mřížemi. Robina P. (23, přejmenovaný na Roberta P.) v úterý kvůli loupežnému přepadení sebrala kriminálka. Včera ho soudce poslal do vazby.

Sice ne za vraždu Barbory N. (13), kterou zabil a znásilnil, když mu bylo dvanáct let, ale za loupežné přepadení z letošního 31. ledna. Robin P. společně s kumpánem Tomášem S. (23) totiž přepadli Tomáše Š. (42).

„Domluvili se, že oloupí zákazníka herny v Letňanech poté, co vyhrál na automatu. Pod záminkou odvozu na diskotéku do centra Prahy ho vylákali do auta a následně pod pohrůžkou sebrali peněženku,“ řekla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Oloupený mlčí

Blesku se podařilo najít poškozeného, který loupež potvrdil, ale příliš se nechtěl vyjadřovat. „Volal mi vyšetřovatel, že o tom nesmím nikomu říct ani slovo, že by z toho měli ještě oni prů…,“ řekl okradený.

Že ho přepadl vrah z Kmetiněvsi tehdy vůbec netušil. „Vím to až od vás z novin. Já ty kluky vůbec neznal,“ řekl oloupený muž, který poznal, že vyšetřovatelé dávají případu velkou váhu. „Byl jsem asi třikrát na výslechu. Pro policii je to hodně důležité. Oni si na tom zakládají,“ prozradil.

Podle dalších informací Blesku by měla mít policie kamerové záběry. Pravděpodobně jde ale o záběry z herny. Samotné přepadení se totiž stalo trochu jinde. Paradoxně asi 200 metrů od bydliště Robinova komplice. Tam také stál jeho mercedes, v kterém Tomáš S. ujížděl policii při zatýkání.

Už ho zavřou?!

Oba lupiči si teď posedí ve vazbě, do doby, než rozhodne soud, co s nimi bude. I když je pravděpodobné, že by měl dostat trest (až 10 let), předem se určit nic nedá. Vždyť když před třemi týdny stanul před kolínským soudem za krádež, dostal pouze podmínku. A to už jednu měl. Soudce to obhajoval tím, že v době činu ještě nebyl v podmínce a že věří v jeho nápravu.

Kriminální účet Robina P.

Za výčet průšvihů Robina P. (23), který jako dvanáctiletý zabil a pak znásilnil o rok starší spolužačku Báru N. (†13), by se nemusel stydět zkušený kriminálník.

Leden 2004: V Kmetiněvsi na Kladensku zabil a pak znásilnil spolužačku Báru N. (†13). Po devíti měsících ho prozradily vzorky DNA, které odevzdalo 700 mužů z okolí. Jako mladistvý se vyhnul kriminálu.
Listopad 2008 až září 2009: Měl být zavřený v diagnostickém ústavu v pražském Klíčově, ale dělal si z toho holubník. Celkem třicetkrát pláchl a tedy mařil úřední rozhodnutí.
Leden 2011: Na pražském Žižkově se zúčastnil bitky, kde spolu s dalšími devíti kumpány zmlátili jiného muže.
Listopad 2011: V pražských Vysočanech se účastnil další bitky. Tentokrát s pěti kamarády.
Únor 2012: Byl vyšetřovaný jako podezřelý krádeže mobilního telefonu.
Srpen 2012: V Baru U Chuďase na pražském Proseku měl údajně někoho okrást o mobil a peníze.
Listopad 2012: Dopustil se výtržnosti, když v Praze na Proseku, kde bydlí i jeho přítelkyně Petra P. (25), rozbil vchodové dveře.
Březen 2013: U obchodního domu na Proseku napadl pěstí jiného muže, který bránil ženu, kterou slovně napadal.
Červenec 2013: S přítelkyní Petrou P. okradl jejího dědu o 92 tisíc korun. Ten sice později zemřel. Letos v březnu udělil soud Robinovi podmínku. Na místo krádeže ho tehdy vezl kumpán Tomáš S.
Srpen 2013: V Doksech ujel od nehody. Policie ho vzápětí chytila opilého a údajně i pod vlivem drog. U soudu dostal letos v lednu podmínku.
Leden 2014: V herně se s kamarádem Tomášem S. (23) domluvil, že okradou muže, který vyhrál na výherním automatu. Nalákali ho do auta a následně obrali o peněženku.

Takhle policisté Robina P. zatýkali:

Video Zadržení vraha z Kmětiněvsi a jeho komplice! - Policie ČR
Video se připravuje ...

Beninecka ( 7. září 2021 21:25 )

Jeho rodice meli tehda dostat trest smrti za to ze si ho udeli jde o princip ze kdo che deti tak to nema v hkave v poradku kazdy kdo si udela dite by mel byt bez milosti popraven

blesk_z_cisteho_nebe ( 24. října 2014 05:40 )

Doufám, že ho jednou někdo sejme.

blesk_z_cisteho_nebe ( 24. října 2014 05:38 )

Nechápu naše debilní zákony.

blesk_z_cisteho_nebe ( 24. října 2014 05:38 )

Vždyť páchá jeden zločin za druhým. To nebyl dosut potrestaný? Až teď konečně? Já bych mu to všechnoi sečetla a dala mu doživotí, hajzlovi. Nic jiného si nezaslouží a ochrání to aspoň slušné lidi.

123automobil ( 11. dubna 2014 14:09 )

Toto je ukázkový příklad jak jsou všichni zpřáhli proti lidem,soudci jsou hovada a obhájci dvojnasobná hovada,o lidi nikomu nejde vrazi a násilnici mají zelenou. Já by jsem těm soudcum a obhajcum zruuud přála jen to nejhorší aby je takové hovado přepadlo a zmlátilo a pak by se možná něco začlo dít!!!!!

Zobrazit celou diskusi