Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah z Kmetiněvsi konečně za mřížemi: Soud ho poslal do vazby za loupež!

Autor: mal, ljš - 
10. dubna 2014
14:48

Nejprve brutální vražda a znásilnění kamarádky, teď přepadení a loupež. Vrah malé Barborky z Kmetiněvsi Robin P. (23) je zjevně nenapravitelný. Soud ho dnes i s kumpánem poslal do vazby.

Robin P. vraždil ve svých dvanácti letech. Byl proto umístěn do diagnostického ústavu, odkud ale vyšel s čistým trestním rejstříkem. Nijak se ovšem nenapravil. Ve čtvrtek ho policisté zatkli v souvislosti s brutálním loupežným přepadením, ke kterému došlo na konci ledna. Soudce byl dnes nekompromisní a Robina, který si dnes kvůli své minulosti říká Robert, poslal do vazby. Tam skončil i další mladík Tomáš S., který s ním měl čin spáchat.

Video - David Malík
Video se připravuje ...

Oba jsou obviněni z toho, že před čtvrt rokem nalákali do svého auta jedenačtyřicetiletého muže, kterého později okradli. "Pod záminkou odvozu na diskotéku do centra metropole ho vylákali do vozidla Mercedes a poté mu pod pohrůžkou násilí odcizili peněženku s necelými pěti tisíci korunami. Oloupeného muže pak vystrčili z auta a odjeli," řekla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Video Zadržení vraha z Kmětiněvsi a jeho komplice! - Policie ČR
Video se připravuje ...

zadnice ( 11. dubna 2014 09:51 )

Ti naši "politici" jsou naprosto, ale naprosto neschopní!!! Zákony , které "vytvářejí" jsou k ničemu. Obnovit trest smrti, už je nejvyšší čas!!!!!!!!!

buban ( 10. dubna 2014 20:07 )

Opravdu tomu nerozumím-to jako jeho ksicht bude při jakékoliv jeho trestné činnosti vždy rozostřen? Toho druhého z.m.r.d.a v telce ukázali kompletního.

marlen52 ( 10. dubna 2014 17:31 )

HLAVNĚ ŽE MU BYL VYMAZÁN TRESTNÍ REJSTŘÍK POPRAVIT CO S NÍM.MŮŽEME BÝT RÁDI ŽE ZAS NEVRAŽDIL.SNAD.

zkzkz ( 10. dubna 2014 15:55 )

 Z M R D A zavřít a už nepustit!!!!!!!!!!

miap ( 10. dubna 2014 15:47 )

Kez by za loupez bylo dozivoti!! Tedy aspon v tomto pripade

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání