Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah Barborky z Kmetiněvsi opět udeřil: Sebrali ho za drsnou loupež!

Pražští policisté měli napilno: Zatkli dva mladíky, obviněné z přepadení hosta herny
Pražští policisté měli napilno: Zatkli dva mladíky, obviněné z přepadení hosta herny  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao, psch, kon - 
9. dubna 2014
19:08

Před deseti lety Robin P., brutálně ubodal a následně znásilnil třináctiletou Barunku! Tehdy mu bylo 12 let. Jenže pasťák ho zřejmě nenapravil. Bestiální vrah udeřil znovu!

Dramatická úterní honička, kdy mladík v mercedesu najížděl na policistu, který ho chtěl zkontrolovat, by možná na první pohled vypadala obyčejně.

Podle důvěryhodného zdroje Blesku jde ale o Tomáše S., kumpána Robina P. (22). Samotného Robina pak policisté zadrželi na pražském Proseku. Že jde o něj, potvrzuje i shodné tetování na ruce z policejních záběrů.

"Včera kolem půl jedenácté dopoledne zadrželi kriminalisté z pražské Palmovky třiadvacetiletého mladíka, kterého podezřívali z loupežného přepadení z konce ledna letošního roku," napsala na policejním webu mluvčí Jana Rösslerová.

Oba grázlové do svého auta nalákali jedenačtyřicetiletého muže, kterého později okradli. "Pod záminkou odvozu na diskotéku do centra metropole ho vylákali do vozidla Mercedes a poté mu pod pohrůžkou násilí odcizili peněženku s necelými pěti tisíci korunami. Oloupeného muže pak vystrčili z auta a odjeli," dodala mluvčí.

Na pachatele byl vydán zatykač, teď už sedí v policejní cele. Robin P., který se kvůli strachu ze své pověsti, která ho předchází snad po celé republice, především pak v Kmetiněvsi, před deseti lety brutálně ubodal třináctiletou Barunku. Po opuštění diagnostického ústavu si proto nechal úředně změnit jméno na Robert. A je stále v podmínce za dřívější trestnou činnost.

Video  Zadržení vraha z Kmětiněvsi a jeho komplice!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

bramboracka ( 10. dubna 2014 12:32 )

tak tenhle hajzl by už neměl z vezení vylézt a abysme ho nemuseli do smrti živit, měl by dostat provaz. Jedině tak už nebude škodit.

beda888 ( 10. dubna 2014 12:15 )

Věřím, že jej KONEČNĚ odsoudí. V kriminále se to prokecne, co je to za ptáčka a ta soda, která jej čeká, je nad všechny tresty. Budou ho muset držet na izolaci, aby nepřišel do styku s ostatními vězni. To by jim hned ve sprše "upadlo mýdlo" a jeho pr.el nebude už poctivá. Zvláště vypasení romale-hiphop mají rádi bílé štěně. A teď teprve mu to lze přát.

dandova ( 10. dubna 2014 11:24 )

Před časem byl v TV pořad, kde mluvili vyšetřovatelé brutálních zločinů. Speciálně ten, co měl na starosti tenhle případ, byl v šoku, co za možnosti ten š.mejd má. Doslova řekl, že po Praze běhá časovaná bomba.

6010 ( 10. dubna 2014 10:25 )

A ještě dodatek. Být rodiči Barborky, tak již by tento darebák nežil.Já bych si ho vypátrala, kam byl odklizen.Nakonec on vylezl z nory sám.Co by mi bránilo? Stejně bych již nemohla do konce života vklidu usnout, že on je na svobodě a Barborka hnije v hrobě.

6010 ( 10. dubna 2014 10:21 )

 Toho vraha Barborky by měli utratit, jako nebezpečného psa.Jiné řešení zde nevidím.U něho náprava již nebude možná, je to zrůda, která bude jen zaměstnávat soudy a ubližovat lidem. Zajímalo by mne také, kde a od koho získal ten utajený byt? Rodiny s dětmi nemají kde bydlet a on si bydlí sám v bytě. Nedal mi ho náhodou stát? Já vím, že s některými lidmi se stát mazlí a s jinými nemazlí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání