Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V tomto domě žila pacientka zabitá v rumburské nemocnici! Otřesený syn: O vraždě nám řekli až v pátek!

Autor: Jana Ulrichová, František Prachař - 
24. srpna 2014
12:00

Obětí zdravotní sestry rumburské nemocnice Věry M. (50) byla matka tří synů Jana K. (†72). Sestra ji sprovodila ze světa vysokou dávkou draslíku, který jí aplikovala přímo do žíly. Kromě smrti je otřesné to, že rodina se o tom, za jakých okolností maminka zemřela, dozvěděla až v pátek!

Paní Jana žila u jednoho ze synů v malé obci na Šluknovsku. V nemocnici byla 14 dní, její stav byl vážný, měla rakovinu. Když 6. června ve 23:30 hodin náhle zemřela na zástavu srdce, ošetřující lékař okamžitě pojal podezření, že něco nebylo v pořádku. Rodině ale nikdo nic neřekl. Šokující zprávu se dozvěděli až v pátek od policie, tedy v době, kdy už byla sestra podezřelá z její vraždy ve vazbě.

 Blesk zastihl doma syna, u kterého paní Jana žila. O tragédii, která rodinu postihla, ale hovořit příliš nechtěl. „Už jsem se s tím tak nějak smířil, že maminka už není, a teď se ta rána zase otevřela. Jsem přesvědčen, že nebyla jedinou obětí. Nezlobte se, víc o tom ale nechci mluvit,“ řekl. Dodal pouze, že urnu s maminčiným popelem má u sebe doma, stejně jako její oblečení ve skříních a další osobní věci.

Poslední rozloučení s paní Janou se konalo 11. června ve Šluknově v kostele. Rakev nesli její synové včetně jednoho nevlastního. Poté byla zpopelněna. Podle informací Nedělního Blesku proběhla ještě předtím soudní pitva, kterou policisté nechali udělat na základě upozornění doktora Petra Vondráčka.

jamest ( 25. srpna 2014 12:31 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

chanel5 ( 24. srpna 2014 20:23 )

A když už, tak vyliž s Y. Božínku nauč se raději gramatiku. Jinak nadávat smíš sobě, to ty nevíš komu píšeš a nečteš odpovědi.

chanel5 ( 24. srpna 2014 20:19 )

To je okopírované z předešlé diskuse. To nejsou moje slova, cožpak už ani nevíš komu jsi co psal a kdo ti odepsal? Já jen, že je to pořád dokolečka, píšeš na více diskusích to samé, proto.

aleia ( 24. srpna 2014 19:01 )

aleia ( 24. srpna 2014 19:00 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání