Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Otřesné: muž brutálně týral psa! Nebál se použít ani nůž!

Autor: dce - 
13. srpna 2014
19:21

Sobotního rána se náhodnému kolemjdoucímu naskytl hrozivý pohled. V potoce v blíže nespecifikované obci ležel bezvládný pes. V útulku pak zjistili, jak strašně ztýraný pes je. Podvyživení bylo to nejmenší. Maniak psa týral takovým způsobem, až z toho člověku běhá mráz po zádech.

Rozřezané polštářky na prstech, prsty odřezané od sebe až na kost, řezné rány na těle, naražená čelist, pohmožděniny. To je jen krátký výčet zranění, která staršímu psovi způsobil člověk, který nemůže být psychicky zdravý. Původně statný pes má dnes 20 kg podváhy a šíleně smutný pohled. Nalezen byl už na pokraji smrti a jen díky dobrotivosti lidí přežil.

Mnoho způsobených ran se chirurgicky spravit nedalo, nejnutnější ale veterináři provedli. Při ošetřování také zjistili, že pes má přerostlé drápy a je velmi plachý. I přes veškeré hrůzy, kterými prošel, však není agresivní. V útulku mu dali jméno Zak a nyní se už jen čeká, zda svůj boj o život zvládne.

Podle fotografií lidé psa i jeho majitele poznali a dosvědčili, že se k němu muž choval neskutečně krutě i na veřejnosti. Lidé proti němu připravují žalobu. Dá se jen těžko zamýšlet nad tím, co pes musel za svého života prožít. Co se takovému člověku honí hlavou?

Podle nejnovějších informací se Zak zlepšuje - už jí a dokáže i vstát a projít se po kleci.

Zakovi můžete pomoci finanční částkou na tomto účtu psího útulku Bouchalka, peníze půjdou na veterinární ošetření a stravu: 2191080267/0100

janka174 ( 25. srpna 2014 14:53 )

Takový člověk, ne, taková zrůda příště ublíží i člověku a kdo ví, jestli už něco podobného nemá na svědomí.Zavřít, až zčerná. A raději už nikdy nepouštět.

b.r.s.a ( 20. srpna 2014 11:28 )

b.r.s.a ( 20. srpna 2014 11:27 )

Jenže tohle udělá psovi a pak klidně i děcku či dospělákovi!!!!!!. Samozřejmě slabšímu,protože to je nějakej chudák a dokazuje si sílu. Jenže o tom to totiž je .

b.r.s.a ( 20. srpna 2014 11:24 )

stevie ( 16. srpna 2014 17:43 )

vrahrychtar,ty jsi blb první kategorie,omlouvá tě jen to,že zřejmě nemáš mozek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání