Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Grázl z BMW, který zabil Marušku (†21): Zdrogovaný jezdil často!

Autor: ljš - 
7. srpna 2014
21:22

Ze zákona si nic nedělá! Marek P. (24), který svou zběsilou jízdou zabil nevinnou jedenadvacetiletou dívku, byl podle vyšetřovatelů zřejmě pod vlivem návykových látek. V minulosti ho však za volantem chytli pod vlivem drog několikrát.

Podle serveru iDnes.cz měl Marek P. pozitivní test na drogy v minulosti už třikrát a vždycky ho nachytali v jeho rajónu, na Smíchově, kde podle svých známých drogy prodával a kde také ukončil Maruščin život.

Poprvé ho nachytali v červenci roku 2011. Test vyšel pozitivní na marihuanu a věc byla řešena jako přestupek. Marek P. se tím ale také vybodoval a přišel proto o řidičský průkaz. Z toho si ale rozhodně nic nedělal a jezdil vesele dál. Policisté ho podle serveru za volantem bez papírů přistihli hned za dva měsíce. 

Dvakrát ho pak pod vlivem drog policisté zastavili loni. Vyšetření krve přítomnost drog jednou potvrdilo, jednou nikoli, hladina zakázaných látek byla zřejmě v době jízdy už nízká. I v těchto případech se však jeho prohřešek řešil jen jako přestupek ve správním řízení. Výsledek žádného z nich není znám.

Když mu však loni 14. ledna byl řidičský průkaz po jednom z průšvihů vrácen, vtipkoval o tom na facebooku: „Hahaha řidičák je zpátky, poník se vrací do ulic města ve starým topovým bávu :-). yessssssss“.

Ministr Chovanec dnes v souvislosti s tímto případem  pro Českou televizi řekl, že chce změnit zákon tak, aby řidiči pod vlivem drog okamžitě přišli o auto. Marušce to bohužel už život nevrátí.

Video Zprávy: Zabiják z BMW v poutech! A odkaz synovce (†14) Ester Janečkové - Blesk TV
Video se připravuje ...

petrusaa ( 10. srpna 2014 16:25 )

Střet dvou světů,lotr co se živí prodejem drog,kradených věcí,což mu neslo cca 70000 kč týdně,mejdany s chlastem a drogami,Na druhé straně dívka, která si o prázdninách přivydělávala v supermarketu na brigádě,myslíte,že by raději neležela na pláži u moře než čekala ráno v 5.00 na autobus MHD do práce?

camse ( 9. srpna 2014 11:45 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

.abcd.abcd. ( 8. srpna 2014 10:19 )

Jo ty ho ještě omlouvej, debile! Za volant nemáš sedat, když jsi ožralej. Navíc je to spratek, který kšefrtuej s drogama a podle svědků byl pod vlivem. Kdyby ti přejeli někoho koho máš ráda, asi bys psala jinak. Kam by jsme přišli, kdyby se tolerovalo ježdění pod vlivem drog a chlastu. Ti jebe ne?

mastatnw ( 8. srpna 2014 07:53 )

 Nechci se nikoho zastavat!!!!!!!!! Nic mene je to hrozny ale myslim si ze on nesedl do auta s tim ze zmari zivot naky Marusce!!!!!!! Soude dle fotek ma rad zivot a zabavu!!!!!! Rekl bych ze to proste byla jen nestastna nahoda ne umysl zabijet!!!!! Tak co to tu kurnik lidi jedete? Vy vite jak to bylo? Znate jen to co vam media naservirujou a vedsinou jen lzi a nepravdu vse pribarvene aby to bylo zajimavejsi!!!!!!!

venca.z.pokratic ( 8. srpna 2014 02:41 )

Jinak ti přeju frajírku nejvyšší možný trest a snad se tě po propuštění někdo ujme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání