Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v Plzni: Nájemník zastřelil správce domu (†50)!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš, ČTK - 
13. června 2014
10:38

Dlouhodobě neplatil nájem a dostal se proto do konfliktu se správcem domu v plzeňské Stehlíkově ulici. Došlo k hádce a nájemník padesátiletého muže zabil střelou do hlavy. Ten na místě zemřel.

Záchranka k muži vyjížděla dnes ráno do bytu ve Stehlíkově ulici, policie následně potvrdila, že se v souvislosti s úmrtím zabývá násilným trestným činem. Podle záchranné služby měl muž prostřelenou hlavu.

Podle informací serveru Novinky.cz byl zastřelený muž správcem domu a údajně ho napadl přímo v domě jeden z nájemníků, který neplatil nájemné. Správce mu dlouhotrvajícím sporu nechal vyměnit zámek u bytu.

Pachatel se po vraždě sám přihlásil na policejní služebně. „Přišel na služebnu, kde oznámil, že zastřelil správce domu. V současné době je podezřelý zadržen a probíhají úkony trestního řízení pro zločin vraždy,“ řekla policejní mluvčí Jana Tomková.

Záchranáři na místě ošetřili dceru zavražděného muže, která se psychicky zhroutila.

4858 ( 13. června 2014 17:53 )

Kdoví co ty budeš za zjev slavicky-chodíš aspoň pracovat ?

4858 ( 13. června 2014 17:45 )

Jde o to proč neplatil a proč mu přeskočilo,jinak No coment

andreslawicky ( 13. června 2014 15:17 )

Kdo tě nutí bydlet v nájmu ty zmr.de??

andreslawicky ( 13. června 2014 15:16 )

Všechny neplatiče bych nechal odvézt do ko.ncen.tra.čn.ího tábora kde bych je postupně likvidoval až do konečného vyhlazení

andreslawicky ( 13. června 2014 15:13 )

Jasně je čas tu lůzu vyhnat do krmelců a tam vás střílet jako škodnou kdyby to byl můj otec vystřílel bych tomu z.mr.dovi co to udělal celou rodinu a nechal vybagrovat hrob kde leží celá jeho zku.r.vená rodina nájemník je prostě škodná je čas ty s.vině začít věšet pro výstrahu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání