Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Vražda v Bobnicích: Stařenku zabila dcera (46), pak ji hodila do žumpy

Autor: kon, jad - 
16. ledna 2014
15:29

Musela šíleně trpět! Žena (†70) z Bobnic na Nymbursku zemřela poté, co ji její dcera Jana B. (46) umlátila tyčí. Blesk jako první zjistil podrobnosti otřesné vraždy!

Jana B. chodila dva roky po vesnici a vyprávěla sousedům, že její matka leží v komatu v nemocnici. Jenže to byla lež. „Bylo to celé takové divné,“ řekl Blesku jeden ze sousedů.

I proto prý místní začali sami pátrat a své podezření oznámili na policii. Kriminalisté si ženu předvolali a ta se nakonec přiznala.

Blesk zjistil i otřesné podrobnosti z místa činu. Obě ženy se prý pohádaly na oslavě narozenin. Dcera pak vzala tyč, matku dvakrát udeřila do hlavy a utekla pryč.

Video Tělo ženy v žumpě: Zabila ji vlastní dcera?! - Jan Doležal, David Malík
Video se připravuje ...

Když se pak vrátila domů, nebohá stařenka prý ještě žila. Proto ji uštědřila třetí, možná už smrtelnou ránu. Následně ji hodila do žumpy.

"Pachatelce může hrozit až výjimečný trest," řekl novinářům šéf středočeské kriminálky Michal Mazánek.

djaba ( 20. ledna 2014 21:04 )

Víte , když se o bábu staráte ,vaříte ,koupete, perete ,uklízíte,vyvážíte po doktorech apod.(což mnozí znáte),je povinnost .Když ale od baby neuslyšíte vlídné slovo , poděkování ,k svátku vám dá dvěstěpáďo s jízlivými slovy - něco pěkného si na sebe kup ,to na**re . Korunu od ní nevíte za celý rok a příbuzní ,kteří se objeví na chvíli jednou týdně shrábnou vše a ještě si vyslechnou její stížnosti - vona věší mokré záclony ,jídlo bylo málo slané , von támhleto , voni tamto .Né , že bych sháněl tyč, ale co když to tam v Bobnicích tahle nějak probíhalo .

fionora ( 16. ledna 2014 22:25 )

Stařenka? To je pisálek za všechny prachy.

buban ( 16. ledna 2014 18:22 )

To zas pleskoni perlí. Když se na ty jejich brkopišky podíváte, to jsou stařenky už v třicítce.

clearstream ( 16. ledna 2014 18:01 )

nevim jako na vesnicich, ale moje mestska babicka, co ma pres deset let vic, rozhodne starenka neni...

doktormediciny ( 16. ledna 2014 15:35 )

Informace jsou dosti strohé. Vlastní matku napadnout tyčí a pak ji zabít...No...Tomu snad muselo něco předcházet.Budto duševní choroba, nebo alkohol plus drogy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání