Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle je řidič na útěku: Zdeněk (29) prý amputoval při nehodě muži obě nohy!

Policie pátrá po tomto muži: Řídil auto, které bouralo na Brněnsku, a utekl
Policie pátrá po tomto muži: Řídil auto, které bouralo na Brněnsku, a utekl  (Autor: Policie ČR)
Autor: op, simao - 
12. června 2014
17:02

Právě on patrně zavinil dopravní nehodu s děsivými následky, ale utekl. Policie nyní zveřejnila fotku Zdeňka Wagnera (29), který podle ní boural v úterý se svým Audi A3 na Brněnsku. Mělo to fatální následky. Dva lidé, jeden z nich přitom utrpěl velmi těžké a hrozivé zranění - po přimáčknutí na dodávku přišel o obě nohy!

Policie pátrá po 180 cm vysokém Zdeňkovi Wagnerovi, jenž podle ní v úterý na obchvatu Pohořelic na Brněnsku řídil osobák, který narazil do stojící dodávky. Při nehodě těžce zranil dva muže, kteří tam lepili billboard. "Řidič stříbrného audi s RZ 9B2 9258 muži (58) po nárazu amputoval obě nohy. Druhý muž (46) skončil v příkopu. Viník utekl!" uvedl policista Bohumil Malášek.

Kolize se stala v úterý krátce před 09:00, řidič pláchl neznámo kam, aniž by se obtěžoval zavolat pomoc. Ještě před nehodou se však údajně choval podivně. "Podle výpovědi svědků před kolizí kličkoval po silnici a jeho jízda byla od podívání nebezpečná," popsal mluvčí.

Kam vedly Wagnerovy další kroky po nehodě? "Hledaný muž byl pravděpodobně při nehodě rovněž zraněn. Policisté uvítají jakékoliv informace o jeho současném pobytu. Muž mohl být následně ošetřován ve zdravotnickém zařízení, mohl požádat o pomoc v Pohořelicích, případně v některé z přilehlých obcí," dodal Malášek.

Hledaný muž je asi 180 cm vysoký, štíhlé postavy, má krátce střižené světlé vlasy a na prsou tetování. Na sobě měl pouze krátké šedohnědé kalhoty. Veškeré poznatky k pobytu i pohybu pohřešovaného je možné oznámit na bezplatnou linku 158, vyzývá policie. Řidiči hrozí stíhání za neposkytnutí pomoci nebo nedbalostní ublížení na zdraví.

mathy15 ( 12. června 2014 18:27 )

Auto nebylo jeho ale chlapa co je ted ve vazbě (od včerejška),auto půjčoval úplně někomu jinému Zachovi,kterého když policie našla tak nalízal,stejně jako majitel vozu,myslím že tenhle kluk v tom bude nakonec úplně nevinně.Ikdyž je to taky feták stejně jako všichni z téhle trojky.Navíc viník nehody neutekl,ale nasedl k nekomu do vozu a ten ho odvezl,až si to vše spojil tak se vrátil na místo a podal informace PČR.

parapetka ( 12. června 2014 18:01 )

jednoduše ho při hledání zastřelit,a bude zase o jednu vychlastanou smažku míň,co jiného s takovím ko.kotem

fotrpjotr ( 12. června 2014 17:25 )

Potřeboval vystřízlivět,nebo spěchal pro další dávku drogy.Ale chudák to asi nebude a naši advokáti ho vysekají a ještě mu zařídí zaplacení škody,na jeho poškozeném autě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání