Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragická nehoda u Bezdězu: Matka (†86) řidiče nepřežila

Řidič sjel ze zatím nezjištěných příčin ze silnice a převrátil auto na střechu. Jeho matka nehodu nepřežila
Řidič sjel ze zatím nezjištěných příčin ze silnice a převrátil auto na střechu. Jeho matka nehodu nepřežila  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK, ljš - 
12. června 2014
15:03

Zdravotní kolaps způsobený vedrem, technická závada nebo chyba řidiče. To jsou možné příčiny nehody u Bezdězu, při níž zemřela starší spolujezdkyně. Její syn, který seděl za volantem, s vozem sjel ze silnice a převrátil ho na střechu.

Při nehodě osobního auta na silnici 38 u Bezdězu na Českolipsku zahynula dnes dopoledne spolujezdkyně. "Řidič byl s těžkým zraněním dopraven na traumatologii do Liberce," řekla mluvčí krajských záchranářů Lenka Markovičová.

 

Nehoda na hlavní silnici u Bezdězu byla podle krajské policejní mluvčí Ivany Balákové ohlášena v 10:30. "Vůz jel z Doks na Mladou Boleslav a zhruba kilometr před odbočkou do obce Bezděz vyjel ze zatím nezjištěných příčin ze silnice, havaroval a převrátil se na střechu," popsala nehodu mluvčí.

Ve voze zahynula šestaosmdesátiletá matka řidiče. Dvaašedesátiletý muž podle ní vyvázl s těžkým zraněním. Zhruba na hodinu musela být podle Balákové silnice pro dopravu zcela uzavřena.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi