Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hyenismus: Tři muži okradli a zmlátili vozíčkáře!

Ilustrační foto. Vozíčkáře přepadli tři muže
Ilustrační foto. Vozíčkáře přepadli tři muže  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lvi - 
4. dubna 2014
15:01

Otřesný případ hyenismu řeší v těchto dnech brněnští kriminalisté. Tři mladíci povalili, zmlátili a okradli vozíčkáře. Ten po útoku skončil se středně těžkými poraněními v nemocnici.

Na incident upozornila policisty kolemjdoucí „V pondělí v půl deváté večer volala na linku 158 svědkyně, která pomáhala vozíčkáři ve Zvěřinově ulici. Ten v místě původně čekal na pomoc s překonáním překážky," sdělil policejní mluvčí Pavel Šváb.

Trojice výtečníku ale muži nejenže nepomohla, ale pomocí hadice povalila z invalidního vozíku muže a zajímal je pouze jeho batoh. „Ani s výhrůžkou: Dej nám ty věci, nebo tě zbijeme, neuspěli. Muž odmítal věci vydat," popsal Šváb.

Vzápětí si mladíci z vozíku začali brát zavazadla a ležícího muže několikrát kopli a také uhodili jeho berlemi. Devětadvacetiletý vozíčkář sice ubránil hodinky, ale jiný z mladíků mu strhl z krku stříbrný řetízek.

Pak trojice odběhla směrem k Hladíkově ulici. „Pachatelé měřili asi 160 centimetrů, měli štíhlé postavy. Dva byli světlé pleti a měli blond vlasy, třetí z nich měl snědou pleť a kudrnaté černé vlasy. Mezi sebou se podle oběti domlouvali romsky. Služební pes pak našel část věcí poškozeného. Stopu ztratil v Masné ulici," řekl mluvčí.

marlen52 ( 4. dubna 2014 19:33 )

NO TO JSOU HAJZLOVÉ ALE JE TO S TOHO ŽE TADY JSOU STRAŠNĚ MÍRNÉ TRESTY.

milofr ( 4. dubna 2014 19:05 )

tak to už by měli bejt za katrem, tři asi 160 cm dva blonďaý a jeden orygoš a ještě kudrnatý tak chlapci Pomáhat a chránit už je máte???

ernstthal ( 4. dubna 2014 18:26 )

Tady je výsledek toho zkurveného Masarykova Československa.Beneš vyhnal ze Sudet Němce (i z Brna)a natáhl tam cikány a Slováky.Husák v tom pokračoval.A pokračuje to dál...Boží pomsta za Sudety!

oltec ( 4. dubna 2014 18:15 )

toto muže vyplodit jen blb sairate jsi idiot

hejhej ( 4. dubna 2014 17:28 )

sairat: Jsi duševní mrzák

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání