Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražedkyně místostarosty Vytopila: Definitivně si odsedí 15 let

Vražedkyni Radce Onderkové-Pojerové soud potvrdil 15letý trest
Vražedkyni Radce Onderkové-Pojerové soud potvrdil 15letý trest  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: tbc - 
27. ledna 2014
16:45

Nejvyšší soud zamítl dovolání Radky Onderkové-Pojerová proti trestu 15 let vězení za vraždu brněnského politika Aleše Vytopila. Před dvěma lety ho vylákala na schůzku, střelila ho do hlavy, kterou pak nožem odřízla a zakopala. Hlava se dodnes nenašla.

Hrůzný čin byl vyvrcholením mileneckého propletence mezi Onderkovou, jejím exmanželem Filipem Onderkou, Vytopilem a jeho přítelkyní, která měla dítě s Onderkou. Motiv činu se nepodařilo přesně prokázat. Ze soudního jednání vyplynulo, že vražedkyně nemohla mít děti, ale chtěla se podílet na výchově dcery svého exmanžela. Matka dítěte se o něj ale chtěla starat s Vytopilem.

Onderka byl na místě vraždy a pomáhal své exmanželce odklidit tělo. Už dříve dostal 3,5 roku.

tenzmrtodvedle ( 28. ledna 2014 10:57 )

Tak jeden ji Vytopil a druhej potom u soudu potopil. Radka to holt nemela lehke,tak si alespon ted zaslouzene 15 let odpocine.

elssa... ( 27. ledna 2014 21:21 )

milej blesku napiste všechno, tahle lehká děva byla v televizi před lety, delala v bordelu, televize ji sehnala byt a zaplatila plastiky na ksichtě, a měla druhou šanci líp žít, a ejhle jak s ní lůza naloží že, pouze patnáct let? kde to jsme?

mustafaibrahim ( 27. ledna 2014 20:35 )

Pro naši justici, nemá lidský život žádnou cenu, je to deformace ještě ze socialismu.

snezny.levhart ( 27. ledna 2014 19:42 )

jde o promyšlenou, patrně v "teamu" dlouhodobě plánovanou - ukládnou vraždu, spáchanou ohavným způsobem, s prvky sadismu, vedenými až obssesivním projevem (nejspíš) žárlivosti. Nevylučoval bych ani zištné motivy, kde mohlo kráčet o významné jmění, leč o tom slimáci z plesku samozřejmě nepřipomněli ani písmeno.. Pokud si pachatelka takového kalibru, aniž vůbec spolupracovala (bez polehčujících okolností) nese v pytlíku úžasně libovej trestík sotva 15 metrů - na spodní hranici tr. sazby, a ještě měla tu nestoudnost (totální ztrátu soudnosti přejdeme) se čehosi dovolávat - pak by tak značná a dlouholetá degradace práva (zákonů) a nihilizace "výkonů" moci soudní, režírovaná dosti úplatnou a klientelskými "zájmy" prorostlou "justicí", měla citelně trknout do čela chytrou českou veřejnost, pakliže je zcela zřetelné, že obdobná sebereflexe u české "justice" ani v dálce nehrozí.

japos22 ( 27. ledna 2014 17:58 )

Vypadá to tak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání