Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Student (†16) spáchal sebevraždu: Napsal sms mámě a skočil z okna školy!

Autor: rvs - 
22. října 2013
18:22

Rozloučil se s maminkou esemeskou a spáchal sebevraždu! Student prvního ročníku Střední hotelové školy ve Vršovicích vyskočil z okna ve třetím patře školy. Podle lékařů byl na místě mrtvý. Proč sebevraždu spáchal nyní vyšetřuje policie.

Nešťastná láska, deprese, problémy v rodině… To všechno mohlo být motivem sebevraždy teprve šestnáctiletého mladíka. Policie zatím motiv hrůzného činu nezná.

Nemohl přežít

Podle svědků neměl mladík šanci pád přežít. „Vyskočil ze třetího patra školy. Viděl jsem, jak ležel na chodníku, byl to hrůzný pohled. Podle lékařů prý zemřel na vnitřní krvácení,“ popsal svědek tragédie.

Bezproblémový student

Student neměl ve škole žádné problémy. „Jsme otřesení a zděšení. Sami nevíme, co se vlastně stalo. Pouze to, že to byl zjevný úmysl,“ řekla zástupkyně ředitele školy serveru IDnes.

Byla to sebevražda

Mladík z okna skočil sám, nikdo ho nestrčil. „Nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o protiprávní jednání, vedeme událost jako sebevraždu,“ popsal pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Protože byl mladík mladistvý, nebude policie sdělovat bližší informace.

ninka64 ( 22. března 2014 13:14 )

ninka64 ( 22. března 2014 13:11 )

Tvůj cinismuz je odporný, hlavně když nevíš důvod.

ninka64 ( 22. března 2014 13:09 )

Je hyenismus od autora snímků /jistě dobře zaplacených/, dát je k dispozici bulváru, který je zveřejní a vůbec nemá výčitky vůči pozůstalým. Je to hnus. Samo zdělení tragické události je smutné a vypovídající. Zveřejnění snímků je vůči pozůstalým krajně neetické, styďte se bulvární novináři.

winter224 ( 18. listopadu 2013 16:14 )

winter224 ( 18. listopadu 2013 16:10 )

Tomas, zjavne mal nejaky psychicky problem, lebo normalny clovek sa nerozhodne zo dna na den ukoncit svoj zivot....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání