Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rebecca (†12) se zabila kvůli šikaně: Její mučitelky (14 a 12) konečně obvinily!

Autor: shp - 
17. října 2013
21:20

Byla mladou dívkou, na jejíž psychiku byla internetová šikana příliš. Rebecca Ann Sedwick (†12) nesnesla urážky a posměšky ostatních dívek. Rozhodla se zamířit do opuštěné cementárny, kde skokem z vysoké věže spáchala sebevraždu.

„Jsi hnusná,“ nebo „nikdo tě nemá rád,“ byly vzkazy, kterými na internetu trápilo mladou Američanku několik dívek. Policistům se podařilo dvě z nich vypátrat. Jedné je teprve dvanáct, druhé čtrnáct let.

Prozatím do domácího vězení

Dívky-tyranky byly zadrženy v pondělí a noc strávily v centru pro mladistvé delikventy. Poté byly propuštěny do domácího vězení pod dohledem rodičů. Obviněny byly ze šikany a pronásledování.

Tyranka se přiznala na internetu

Policie na dívky přišla podle toho, že jedna z nich napsala na internetu vzkaz. „Ano, šikanovala jsem Rebeku a ona se zabila.“ Obě nezletilé nejspíš skončí v centru pro mladistvé až do své dospělosti.

mortis69 ( 18. října 2013 04:24 )

Tenhle článek vyšel už včera na Novinky.cz. Takže to projednou není vina Bleskáčů Jistě to ale nějaký reálný základ mít bude a přál bych si,aby i u nás byli souzeni takto mladí par.chanti a nic se neodlkádalo,či odpouštělo jen kvůli věku

bujak ( 18. října 2013 02:22 )

 prosim prestante Kermit cesky narod nesmyslama ziji be stejnem meste a zhodou okolnisti jsem pracoval v teto cementarne devcata byla zadrzena a pro vyslechu propustena be obvineni.nepodarilo she prokazat zadne podilnictvi. A pokud nejsou dukazy pravnik riding do once prohlasil ze pocitac jedne divky nebyl vubec pouzit talk nejsou v zadnem domacim vezeni ale zcela volne.prestante PSAT hlouposti a zesmesnovat cesky narod .

nyctereutes ( 17. října 2013 21:54 )

Češtin je váš dobrý kobyl, že?

Zobrazit celou diskusi