Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Spolužáci se loučí s chlapcem, který skočil z okna: Lukáši, máme tě rádi!

Autor: rvs - 
23. října 2013
15:46

Vždy budeš v našich srdcích! To vzkázali nešťastní spolužáci z 1.B Lukášovi S. (†16). Ten v úterý napsal sms mámě a vzápětí vyskočil z okna školy. Po pádu ze třetího patra byl na místě mrtvý.

Desítky hořících svíček, květiny, plyšáci a vzkazy. Tak se spolužáci ze Střední hotelové školy ve Vršovicích loučí se studentem, který spáchal sebevraždu skokem z okna. „Ani nemáš tušení, kolika lidem chybíš. Měj se tam nahoře, jak jen nejlíp umíš,“ píší spolužáci v dojemném dopise.

Pláč spolužáků

Na místo stále přicházejí mladí lidé, zapálí svíčku, přinesou květinu, nebo alespoň postojí nedaleko od místa, kde Lukáš zemřel. Na místě dokonce jeden z chlapcových kamarádů plakal. O tragédii ale mluvit nechtěl, vzpomínky na strašlivou událost jsou pro něj příliš čerstvé.

Motiv neznají

Proč se mladík rozhodl zemřít, policie zatím neví. Případ vyšetřuje jako sebevraždu, nic nesvědčí pro cizí zavinění. Podle vedení školy se jednalo o bezproblémového studenta.

anonym167 ( 12. listopadu 2013 18:04 )

Další z řad imbecilů.

anonym167 ( 12. listopadu 2013 18:03 )

Myšlení naprostého imbecila.

kurtaverox ( 24. října 2013 01:04 )

Je mi to strasne moc lito.Preji uprimnou soustrast cele rodine. Lidi nebudte zly.!!!! Nepiste sem osklive veci.

tomass. ( 23. října 2013 21:42 )

Pro zacatek bych chtel podekovat vsem, kteri prisli a zapalili svicku. Dale bych chtel rict, ze ani skola, ani studenti za to nemohou. Je to vec, kterou vi jen nejblizsi rodina a policie. Dale bych chtel rict, ze hyena jmenem bufalobil si asi neuvedomuje co se stalo. Nikomu bych nepral totez. Narozdil od Tebe mame srdce a mozek. Lukasku budes nam moc chybet a ver ze na Tebe nikdy nikdo nezapomene. Milujeme Te a jsi tu s nami naporad. A jeste jedna vec ty ubozaku, je mi te vlastne hodne lito. Moc dekuji vsem za podporu, Lukaskuv bratr PS tak moc mi chybis

deratizator ( 23. října 2013 20:59 )

fajn, tak si nestěžuj na policii až tě někdo zmlátí do bezvědomí, protože to tak "bude správný"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání