Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Michala (20), který brutálně zavraždil Petru (†15), se zřekl vlastní otec! Platit alimenty nemusí...

Autor: shp - 
12. srpna 2013
20:29

Nebohou Petru (†15) vyhodil z okna a poté ji s dalším vrahem ukopal a uškrtil. Není se čemu divit, že se Michala Kisiova (20) zřekl vlastní otec. Podle soudu mu ani nemusí platit alimenty, protože je ve vazbě...

„Otec se domnívá, že nemá povinnost platit výživné, protože obžalovaný byl vzat do vazby, tudíž se nepřipravuje na budoucí povolání,“ řekl Kisiovův právní zástupce Karel Belatka serveru idnes.cz. Jenže soud dal rodičovi za pravdu.

Alimenty by byly v rozporu s dobrými mravy

Žádost o zrušení povinnosti platit výživné otec podal v den, kdy byl jeho syn umístěn do vazební věznice. Peníze mu tím dnem i přestal posílat. „Přiznání výživného pro nezletilé dítě, které by podle soudu už mělo mít ve dvaceti letech učební obor dávno ukončený, s přihlédnutím k velmi závažnému trestnému činu, by bylo v rozporu s dobrými mravy,“ dal ve verdiktu soud otci za pravdu.

Zříká se dítěte v nouzi největší

Podle Belatky se přitom otec zříká dítěte v nouzi největší. Divit se mu však nelze. Michal Petru zabil obzvláště krutým způsobem a podle jeho známých to ani před vraždou nebyl žádný svatoušek. Peníze od táty si v žádném případě nezaslouží.

maxipesfik ( 13. srpna 2013 18:34 )

Tenhle stát potřebuje trest smrti jako sůl.Tento zmetek je toho příkladem.Okamžitě po přiznání měl vyset a ne ho hajzla živit za státní prachy.

nulinka2 ( 13. srpna 2013 17:33 )

Pořád je to Tvůj syn,Tvá krev a i když něco udělal,stejně to budeš mít v hlavě a srdci po celý život,mám 2 kluky a doufám,že to nezažiju,ale musíš mu pomoct,nějak se to v něm vzao a asi neví odkud,mladí jsou teď...................

alex0800 ( 13. srpna 2013 12:20 )

Co si představujete pod pojmem výchova? Jestli si někteří nevšimli, tak 90%výchovy obstarává dnes i za komára stát a s rodiči se děti vidí méně než se svými učiteli.. Je to daň za finanční otroctví, které jsme si nechali ušít na míru po velmi dlouhou dobu.. Pokud budete "za vodou" a nebudete muset pracovat, můžete své děti vychovávat, jak hrdlo ráčí, leč pokud jste pracující, musíte se podřídit finančnímu otroctví, kde bez práce a peněz jste nic.. Vlastně méně než nic, neboť bezdomovce dnes nikdo nemá rád, ale přesto ty bezomovce systém vědomě vytváří.. Stejně jako 23let vytvářel romská ghetta, aby bylo kam odvést pozornost voličů-ovcí.. Boj Babiše s Kalouskem? Nebuďte naivky, dva okultní satanisté si budou přihrávat stejně jako ty naše "na oko znepřátelené" politické strany placené z jednoho balíku peněz!! Vy nevíte, kdo financuje? Sledujte nemajetného miliardáře Karla Janečka a jejich Úsvit666.. KJ je správcem majetku Evelyn Rothchilda.. Už jen dopočítejte návštěvu Rockefellera 1991 a víte, kdo financuje totalitní moc u nás a komu patří tento stát/majetek.. Díky Vašíku Havle, zednářský klíčníku uctívající Všehomíru, tedy Satana.. Vlastenec

alex0800 ( 13. srpna 2013 12:12 )

Nechápu, jak dramaticky útočí se na otce vraha.. Vrahem se může stát kdokoliv i kdyby měl sebelepší rodiče a výchovu.. Do lidské mysli není lehké vidět.. Ale hlavně bych chtěl vidět ty nadávající, kdyby se jejich syn stal vrahem, co by dělali.. Myslím, že v tu dobu by si utřeli mléko z brady a pochopili by, že i zříci se vlastního syna nemusí být vždy zlý čin.. Zvláště, když jde o brutálního vraha bez citu a charakteru..

jana999 ( 13. srpna 2013 12:00 )

ono v dnešní společnosti můžete vychovávat jak chcete a stejně se to může zvrtnout, já bych se vraha taky zřekla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání