Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přepadení podnikatele: Policie už má sedm lupičů, jeden stále uniká

Policie zadržela další dva komplice Michaela B. (22, vpravo), který zemřel při loupeži v domě litoměřického podnikatele (vlevo)
Policie zadržela další dva komplice Michaela B. (22, vpravo), který zemřel při loupeži v domě litoměřického podnikatele (vlevo)  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: Jana Ulrichová - 
1. června 2012
16:31

Policie už pochytala sedm lupičů, kteří minulý týden vnikli do domu litoměřického podnikatele Jaroslava P. (50). Jeden se údajně pod tíhou svědomí přihlásil sám. Poslední člen gangu stále uniká.

Parta mladíků ve věku od 21 let vesměs prý z dobře situovaných rodin přepadla rodinu podnikatele uprostřed noci v jeho domě. Vydávali se za policisty, mířili na ně zbraněmi a požadovali peníze. Mezi zadrženými je také 60letý muž, který byl zřejmě "mozkem" celé skupiny.

Posledním z hledaných lupičů je Josef Cerhák Posledním z hledaných lupičů je Josef Cerhák | Policie ČR

Po litoměřické potyčce zemřel jeden z útočníků, vysokoškolák a nadějný karatista Michal (†22). Jak, to zatím neprokázala ani pitva. Čeká se proto na odborné expertizy. Je ale pravděpodobné, že za jeho smrt mohou drogy.

Ostatní útočníci utekli ještě před příjezdem policie se zhruba 150 000 korunami. Vzhledem k tomu, že se jedná o organizovanou skupinu, hrozí jejím členům přísnější tresty - až 12 let vězení. Jeden muž, 25letý Josef Cerhák, je stále na útěku. Zadržení pocházejí z Prahy, Plzeňska a Litoměřicka.

vary ( 2. června 2012 12:44 )

Detektoring. Ty prase hnusný. Veřejně tady obhajuješ zločince. Ve středověku bysi skončil na hranici ty dobytku.

vary ( 2. června 2012 12:42 )

Cikán, necikán. Je to hnědá špína, která tady nemá co dělat. Dobře, že je po něm. TAkový hajzlové s tim musí počítat. Pane Papoušku, jste borec.

detektoring ( 1. června 2012 22:24 )

Koukám, že tu máme Teplýho Disco Tonnyho40, Debilní Pannu nevyje..nou a naopak kvalitně pojebaného Pugetku,...Michal byl super kluk, na blbém místě a s ještě blbějšími lidmi, to co se stalo, je úplně nejvíc na píču!!!!!!!!!!! Vy hnusný bukvice nechte si ty vaše kecy!!! PS: Michale, to je pro tebe do nebe - SER NA NĚ, NA IDIOTY, MYSLÍME NA TEBE A POŘÁD BUDEME, MÁME TĚ RÁDI A MOC NÁM CHYBÍŠ, TOHLE SE NEMĚLO STÁT MOULO!!! To co se stalo je strašná tragédie

kaadlinka ( 1. června 2012 19:07 )

Byl to MULAT,ne CIGÁN,znám ho od vidění.Byl adoptovaný,chytil se špatné party.Takhle to dopadá,když chcete zapadnout,aby vás "brali".Holt chtěl zapadnout do té špatné.

xakru ( 1. června 2012 18:52 )

Jak jste přišli na to že to byl rom? Nesmíte věřit všemu co vidíte, nebo čtete v novinách lidi, chtělo by to o tom taky někdy popřemýšlet, než zbaštíte všechno co vidíte

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání