Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič kvůli ťukanci umlátil důchodce: Dostal 11 let

Agresivní šofér Pavel D. schytal za smrt důchodce 11 let vězení.
Agresivní šofér Pavel D. schytal za smrt důchodce 11 let vězení.  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: op - 
8. prosince 2011
15:51

Jedenáct let si za mřížemi odpyká agresivní řidič Pavel D. (34) z Brněnska. Podle soudu po malé bouračce zaútočil loni v říjnu v Brně na důchodce (†86) tak surově, že chodec opírající se o hůl skončil se zlomeninou lebky ve špitálu. Tam za dva týdny zemřel!

Šofér vinu popřel s tím, že právě stařeček zavinil nehodu. Do auta obžalovaného, který kvůli seniorovi prudce brzdil u přechodu pro chodce v Lidické ulici, totiž zezadu vrazil další vůz.

Agresivní řidič poté na zastávce MHD důchodce napadl a prudce do něj vrazil, takže oběť spadla hlavou na zábradlí!

„Udělal to s lhostejným přístupem k faktickému následku. Zezadu vedený útok navíc svědky šokoval,“ zdůvodnila verdikt soudkyně Halina Černá.

Jedenáctiletý trest navíc padl i za další podobný konflikt, kdy Pavel D. zlostně najel do auta řidičky a poté jí v potyčce způsobil poranění, která si vyžádala dva týdny léčení.

Brněnský krajský soud zohlednil ve čtvrtek při vynášení rozsudku i to, že byl řidič letos v březnu potrestán za přechovávání drog. Policie u něj objevila 0,6 kilogramu marihuany.

Pavla D. v minulosti podle dostupných informací vyšetřovala policie kvůli natáčení pornografie se školačkou z Břeclavi. Ukázalo se ale, že dívka, která si chtěla tímto způsobem přivydělat, lhala o svém věku. Případ proto kriminalisté odložili.

milin ( 9. prosince 2011 01:08 )

To jsi mi to teda nandal....zřejmě vyzrálá osobnost...

milin ( 8. prosince 2011 21:59 )

Že si své ego nemasíroval na údajném řidiči,který do něj vrazil zezadu-na toho asi neměl Jinak je to fakt nervní magor asi jako xlm-05...takovým lidem sebrat papíry a navždy..

qqqq ( 8. prosince 2011 19:46 )

Ještě totak - jen ať zůstane mezi svými . Taky by se mohl schovat mezi slušné lidi .

qqqq ( 8. prosince 2011 19:43 )

Potřebuje pořádně rozbít tlamu . Na agresivní svini to platí . Dá se předpokládat že k tomu za zabití téměř devadesátiletého člověka musí v kriminálu dojít

prochol ( 8. prosince 2011 19:34 )

P-ča,která se neumí ani pořádně ostříhat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání