Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milenci z renaultu: Plánovali společný život

Autor: ja, jos - 
24. května 2011
15:53

Milenci z renaultu Dan (†26) a Mirka (22) byli spolu jen tři měsíce, když se jejich vůz potkal se silničními piráty v závodním Nissanu GTR. Přitom v osudnou chvíli tam vůbec neměli být. Mirce se před směnou udělalo špatně a Dan slíbil, že ji odveze k lékaři...

Dan (†26) se před časem vrátil z vězení, kde si odseděl trest za rvačku v opilosti. Našel si práci a potkal novou lásku - krásnou Mirku (22), která pracovala jako obsluha na benzínce.

Podle Danových kamarádů byl vztah dvou milenců složitý, ale krásný. Ještě začátkem roku napsal Dan na facebook, že "hází flintu do žita", že se mu nedaří a že toho je na něj hodně. "Zažil jsem v životě hodně špatného, říká se, že naděje umírá poslední, ale jak mám žít bez chuti do života," ptal se zoufale. Jenže pak potkal krásnou blondýnku Mirku a zdálo se, že už je čekají jen šťastné dny.

Byli spolu tři měsíce, které naplnili intenzivní láskou. Občas se pohádali, ale stáli při sobě. "Kolikrát se divím, že jsi to se mnou vydržela. Tak ať to lásko trvá, miluji tě," psal Dan své lásce. A Mirka mu odpověděla větou, z které běhá mráz po zádech: "Je to s tebou občas zabíračka, ale co tě nezabije, to tě posílí. Jsi prostě můj, ať už jsi jakýkoliv."

Kdysi problémový kluk a holka, která pracuje ve Slaném na benzínové pumpě, prožívali naplno svůj vztah a plánovali společnou budoucnost. Oba se uklidnili, na oba byli kamarádi pyšní. "Jsme šťastní úplně nejvíc a díky moc těm, co nám to přejou," napsal Dan pár dní před svou smrtí.

V soudný den ji vezl k lékaři...

Jenže v osudný den potkali dva řidiče v závodním Nissanu GTR, kteří při návratu z tuningového srazu závodili a nebezpečně se předjížděli. V protisměru jedoucí Dan v renaultu Twingo se jim snažil vyhnout, s vozem vyletěl ze sillnice a zemřel. Mirka s propíchnutou plící a rozdrcenou pánví bojuje o život ve střešovické nemocnici.

Přitom podle kamarádů neměli na silnici R7 vůbec být. Jenže Mirce prý nebylo v práci ten den dobře a tak pro ni Dan jel. Co se dělo dál, vyšetřuje policie, vše nasvědčuje tomu, že se proti nim v protisměru vyřítil Nissan a vytlačil jejich renault ze silnice. Dan zemřel na místě, Mirka měla o něco větší štěstí, ale...

"Její stav je opravu kritický a my se modlíme, aby to zvládla. Toho chlapa bych zavřela. Je to neskutečné, že někoho takového vůbec pustí na silnice. Zavřela bych ho za to,“ je v šoku Mirky teta a věří, že viníci budou potrestáni.

HLEDÁME SVĚDKY NEHODY U SLANÉHO, OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ NEBO POLICII ČR, JE TO DŮLEŽITÉ! JEN TAK MŮŽE BÝT VINÍK TRAGICKÉ NEHODY POTRESTÁN!

capital ( 25. května 2011 23:26 )

Auto není potřeba k životu dá se bez něho žít. A pořizuje se až na to mam. To vydim ty studenty favorit, tiko, stara felicie vubec to nepotřebují jen to prostě chtějí už mít auto. Si ani nevšimli že tam nekdo sjel nebo aspon jeden z těch dvou rychlych aut toho si nemohl všimnout.

capital ( 25. května 2011 23:21 )

Jo maš pravdu jsem pravičak. Že bych byl bohatý to se v 19 řict neda. Že by rodiče byli bohatí felicie 1,6 rv2000. sice si oneco lepší mužou koupit ale nechcou proste šetří. Až si rozšiřim nekdy řidičak na B tak už bych si kupoval auto nake bezpečné.

haak ( 25. května 2011 14:57 )

mě by zajímalo, jak rychle jel ten v Twingu, třeba jel taky rychlejc než měl, a proto se rozsekal

3dots ( 25. května 2011 11:27 )

Také mám pocit, jak když Blesk tohle vytáhl jako nějakou pseudo-polehčující okolnost pro ty piráty ("Heleme se, seděl, no tak to zas taková škoda není...") Nejhnusnější na tom je, že ti mega zloději a dalš tvz VIP ksindl co si myslí že jsou nad zákony nikdy sedět nepůjdou, ač by byli první, kteří tam patří.

panalev ( 25. května 2011 09:29 )

To si říkám taky, byl to přece člověk a teď připouští že žil řádně a i kdyby ne, neměli na dálnici s těmito vozy co dělat, věřím, že byli rozjaření a dělali voloviny, jenže aby u toho mysleli, to po nich chtít nemůžeme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání