Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík zneužil a znásilnil pět dětí, dostal 3 roky

Petr H. (19) dostal za sex s dětmi 3 roky. Musí nastoupit ústavní léčbu
Petr H. (19) dostal za sex s dětmi 3 roky. Musí nastoupit ústavní léčbu  (Autor: Slávka Červená)
Autor: sč, jos - 
15. února 2011
13:09

Pedofilní mladík Petr H. (19), který má na svědomí sexuální zneužívání pěti dětí ve věku 5 až 13 let dostal za svůj čin 3 roky nepodmíněně. Obžalovaný musí podstoupit ústavní léčbu. Rozhodl o tom Krajský soud ve Zlíně.

Mladíka zadrželi policisté loni v srpnu a obvinili z pohlavní zneužívání a znásilnění. Toho se dopustil ve čtyřech případech. Poprvé, když mu bylo sedmnáct, v červnu roku 2009 a naposledy v červnu 2010. Loni obžalovaný přiměl devítiletého chlapce k orálnímu sexu a přihlížel tomu i čtyřletý kamarád oběti.

„Všechny čtyři případy se staly za bílého dne. Vybíral si náhodně osamělé děti na opuštěných místech. Pokusil se zneužít nebo zneužil celkem pět dětí,“ sdělila mluvčí policie Jana Bartíková. „Pachatel věděl, že dělá něco zakázaného, ale pud byl prý silnější. Se svým problémem si nevěděl rady,“ dodala Bartíková.

Mladík po celou dobu svého činu litoval. On i jeho rodina spolupracovali s kriminalisty. V soudní síni se dokonce rozplakal a uvedl, že svých činů lituje.

javasa ( 18. února 2011 13:49 )

NECHAPU ZE KAZDEJ PEDOFIL NECO TAKOVYHO UDELA STEJNAK JE VSECHNY POLDOVE DOSTANOU AZ NA TO HO C O NECO UDELAL S ANICKOU JANATKOVOU

kackaprestanov ( 16. února 2011 10:35 )

3 roky? no to si děláte p.r.d.e.l. ne? to je výsměch! no co, tak za pár let vyleze, jako že napravenej a při další možný příležitosti to udělá zas. 3 roky za 5 zprzněných dětí? no tohle prostě nepochopim. ty děti se z toho šoku za 3 roky určitě nedostanou. já být rodiči těch dětí, tak vezmu spravedlivost do svých rukou. a bylo by mi pak už jedno, jestli za to dostanu doživotí!

pgga ( 15. února 2011 21:57 )

Jak bylo napsano///bude se "lecit v ustavu"..."super ne"? Ano...vedel ze dela neco "spatneho"...ale pud byl proste silnejsi...jak prohlasil. Takze po 3 letech ho tam mate zpatky ve spolecnosti a rodice s malymi detmi se jenom muzou modlit a doufat aby se nenastehoval blizko nich. Minule jsem videla rozhovor s jednim pedofilem (ktery ma dozivoti ve vezeni) a sam rekl....Stale na "to" musi myslet ..."pudy jsou proste pudy" a kdyby ho pustili...udela to znovu!

kudlankabezbozna ( 15. února 2011 21:15 )

Kočenko, tolikrát už po mně podobně hystericky, jako ty, řvali, a nakonec pokaždé čas ukázal, že jsem měla pravdu já. Sama jsem tu psala, že to, co se stalo těm jeho obětem, je trauma na celý život, o tom žádná. Ale po téhle tvé hysterii ti upřímně nepřeji nic jiného, než aby ses jednou dočkala přesně podobné situace, jako máma tohohle úchyla. Aby sis na vlastní kůži zkusila ten pocit: co za hajzla jsem ho přivedla na svět. A zároveň konfrontaci s tím, že i tahle zrůda byla milé hezké miminko, pro které dementi na bulvární diskusi teď chtějí provaz. Upřímně a z plného srdce ti přeji tenhle kalich hořkosti vypít až do dna. Kdo jsi bez viny, ty první hoď kamenem.

janka75 ( 15. února 2011 18:49 )

Proboha, já se budu snažit vychovat se svých dětí poctivý lidi a pokud sis někdy přečetla o pedofilech, má to velké kořeny ve výchově a rodinném zázemí. a chceš mi říct, že tady mám provolávat slávu nějakýmu haj.zlovi a říkat, že je chudák, že bude sedět??? to snad nemyslíš vážně!!! je to magor, který zneužívá malý děti, chápeš to? přijde mi, že se tady bavíme o Bartošový a Pojemem a ne o tom, že někdo znásilnil DĚTI!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ano, proto provaz, kastraci COKOLIV, co mu znemožní dělat tyhle prasárny dál!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání