Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřešovaného chlapce (11) našli: Spal u příbuzné?

Pátrání po Pavlu Petrlíkovi bylo vyhlášeno v úterý
Pátrání po Pavlu Petrlíkovi bylo vyhlášeno v úterý  (Autor: PČR)
Autor: jos, oj - 
26. října 2010
09:42

Policisté pátrali po dalším dítěti. Pohřešovaným byl jedenáctiletý Pavel Petrlík z Teplicka. Utekl matce a přespával u své vzdálené příbuzné.

Pavel Petrlík, který se narodil 4. 4. 1999, pochází z Teplic. Pátrání bylo vyhlášeno v úterý 26. října.

"Včera kolem osmé hodiny ráno utekl své matce od školy. Zastavil se ještě doma pro peníze, pak odešel neznámo kam. Viděn byl v Teplicích ještě kolem 16. hodiny, nyní se ale neví, kde je. Prověřujeme jeho kamarády, spolužáky, zdravotní zařízení. Odešel sám, není předpoklad, že by byl obětí trestného činu. Již v minulosti se stalo, že přišel domů pozdě," řekl Blesk.cz teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Je to jeho první pohřešování, ale několikrát už se vrátil domů později, než měl," dodal Vítek.

anelam ( 26. října 2010 12:25 )

anelam ( 26. října 2010 12:23 )

Tak to nahlásí a co?Seberou vám dítě?Pár na zadek není týrání!Dítě přijde dobité k lékaři a teprve se vyšetřuje-většinou dítě vrátí i když vše týrání nasvědčuje. Pokud dítě samo nahlásí týrání,tak je to vizitka rodičů,co za hajzlíka vychovávají

olesja ( 26. října 2010 12:09 )

Já bych s tím spráskáním moc nesouhlasila, protože dnešní děti jsou důkladně poučené o tom, že mohou volat na linku bezpečí a nahlásit týrání.A to je vlastně celý problém.

kudlankabezbozna ( 26. října 2010 11:21 )

že když tedy utekl matce od školy, kromě peněz si prý na ten výlet s sebou pobral i cigaretky. A přespal u vzdálené příbuzné, která ani neráčila dát vědět domů. Fakt povedená rodinka. A na jediné fotce, co se dala uveřejnit, se škledí jako skřet. Odhaduji, že tak do pěti let bude přespávat ve vazební věznici.

evita5555 ( 26. října 2010 11:10 )

A hlavne tentó bulvár by nemal zverejňovať foto detí, ktoré sú akože nezvestné. A rovnako by malo byť trestné, ak niektorí rodičia povolia prespať u seba kamaráta svojho dieťaťa bez toho, aby sa dovolili u ich rodičov. Mali by zaplatiť celú pátraciu akciu. Pretože dnešné deti bažia po príležitosti presláviť sa aj takýmto pofidérnym spôsobom, ale dospelí by mali mať rozum. A konkrétne tento fagan by mal byť už dávno v diagnostickom ústave, je už teraz jasné, čo z neho bude, ak niekto nezakročí. Utiekol mame spred školy, išiel si domov po peniaze - asi nie svoje vlastné a odišiel bez toho, aby mu to rodičia dovolili. Poriadny výprask by mu len pomohol, aby začal konečne rozlišovať správne a nesprávne veci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání