Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policie hledá Barboru (13): Pomozte!

Chodská policie hledá třináctiletou Barboru Dvořákovou
Chodská policie hledá třináctiletou Barboru Dvořákovou  (Autor: Policie ČR)
Autor: INT, ljš - 
25. srpna 2011
14:00

Chodovská policie hledá třináctiletou Barboru Dvořákovou, která ve středu kolem 19 hodiny odešla z domova a od té doby se pohřešuje. Dívka o sobě rodičům nepodala žádnou zprávu. Podle policie by se mohla pohybovat ve společnosti muže z Nové Role.

Barbora Dvořáková je vysoká 180cm, má štíhlou postavu a delší blond vlasy. Policie upozorňuje, že ačkoli je dívce třináct let, vypadá o pět let starší.

Pokud jste dívku viděli nebo máte jakékoli informace, které by mohly vést k jejímu nalezení, obraťte se na nejbližší policejní služebnu nebo zavolejte na linku 158.

brekekesalami ( 25. srpna 2011 16:28 )

S mužem? Předpokládám, že to je její "přítel", tak s ním zdrhla, protože je přece opruz bydlet u rodičů... Nebo co má být ten chlap zač?

pavlax ( 25. srpna 2011 15:49 )

Nechtěla bych být za nemoderní bábu..přesto si dovolím názor.. dnešním dívkám se od mala lakují nehty, barví vlasy , líčí oči. Dívky jsou podle pohledu starší a asi vyzývavější. Proto přibývá takových případů. V 16 jsem si před domem stírala řasenku z očí, aby mni otec nedal co proto. Navíc.. nebyly mobily a přesto, kfyž jsem řekla kam jdu a v kolik přijdu, vždy to platilo. Dnes??? ach jo.. snad to dobře dopadne.

marie60 ( 25. srpna 2011 15:01 )

Jestli se někde potuluje s chlapem, tak být její rodič, bych ji zmalovala pr.el do fialova, pokud ovšem už není zavlečená v nějakém hampejzu.Na 13let je dost vyspělá.

Zobrazit celou diskusi