Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Muž napadl syna kladivem po návratu z kriminálu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
14. září 2010
14:57

Františka Krček (65) z Brněnska se podle obžaloby pokusil zavraždit syna (34)  kladivem. Když spal, dvakrát jej udeřil do hlavy. Útok se stal letos v dubnu. Vyvrcholily tím vleklé spory v rodině. Muži nyní hrozí až 15 let vězení. Brněnský soud proces s Krčkem odročil na 13. října.

Napadení se stalo 5. dubna nad ránem. Otec odešel do kůlny, přinesl si kladivo do synova pokoje a udeřil spícího muže dvakrát do hlavy. "Dělal jsem to, aby jsem jej vystrašil a on nám dal pokoj," řekl obžalovaný. Údery sice podle znalců způsobily rozsáhlé krvácení, byly ale poměrně slabé.

Syn terorizoval rodiče

Krček si soudu na čtyřiatřicetiletého syna stěžoval. Mladý muž byl v minulosti několikrát odsouzen. Nyní je opět ve vězení. Útok jeho otce se stal krátce poté, co byl syn propuštěn z dalšího výkonu trestu.

Senior vypověděl, že syn se choval doma k rodičům, u nichž bydlel, násilnicky. Žádal po nich peníze, hrozil jim zabitím, kradl jim věci, které prodával známým. Krčkův syn přiznal, že měl vážné finanční problémy, protože si prý někdo na jeho doklady vypůjčil peníze a on pak musel dluhy splácet.

¨

bubaku ( 14. září 2010 16:03 )

on byl několikrát v base a každej mu pořád ubližuje co? Zabít ho měl táta,sám dobře ví proč to udělal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání