Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž (†82) zabil manželku (†77) z lítosti, měla Alzheimera!

Pracovníci pohřební služby vynášejí z domu v Dubové ulici rakve s ostatky zastřelených manželů.
Pracovníci pohřební služby vynášejí z domu v Dubové ulici rakve s ostatky zastřelených manželů.  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: val, Ondřej Požár - 
6. září 2010
18:27

AKTUALIZOVÁNO: Rodinná tragédie otřásla brněnskou čtvrtí Jundrov. Senior (†82) tam v činžáku v Dubové ulici pravděpodobně zavraždil manželku (†77). Poté obrátil legálně drženou zbraň proti sobě a zastřelil se! Zřejmě tak vyřešil zdravotní potíže, kterými prý oba důchodci trpěli.

„Podle jedné z vyšetřovacích verzí muž údajně zastřelil svou o pět let mladší ženu a poté i sám sebe. Žena prý trpěla duševní poruchou. Ta mohla být příčinou této rodinné tragédie,“ řekla Blesku mluvčí policie Andrea Procházková.

Podle dostupných informací byl vážně nemocný i vrah. Mezi sousedy se mluví o tom, že jeho manželka trpěla Alzheimerovou chorobou.

Policisté vyjeli do bytu ve čtvrtém poschodí osmipatrového paneláku poté, co jim zavolal syn zastřelených seniorů. Ten s nimi nebydlel a objevil rodiče včera ráno.

V bytě celé dopoledne zajišťovali stopy jihomoravští kriminalisté. Po poledni přijela pohřební služba a zřízenci odvezli těla k soudní pitvě. Vchod do domu i do bytu střežili policisté.

Tragická událost v podobě vraždy a sebevraždy zjevně šokovala poštovní doručovatelku, která mrtvé seniory znala. „Paní byla moc příjemná. Co vím, tak spolu vždycky dobře vycházeli. Vím, že byla nemocná, chodila do nemocnice na vyšetření,“ řekla Blesku pošťačka.

gevi ( 7. září 2010 20:20 )

Jo jo, ODS s TOP a VV nám chystá Alezheimera. Ale jen těm poctivým, co se živí prací. Člověče, vy jste i... no to je jedno.

wrunx ( 7. září 2010 17:50 )

když je krásné spolu žít, tak je krásné i spolu odejít dál...

ondra74 ( 7. září 2010 12:43 )

komarius, pro zajimavost cim se zivis ty?

kudlankabezbozna ( 7. září 2010 12:28 )

jo, taky mě to napadlo - něco jako Romeo a Julie po 65 letech.

kybella ( 7. září 2010 11:06 )

z lítosti,to bylo z lásky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání