Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smrt na prezidiu: Policista se zastřelil kvůli manželce!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: František Prachař, Krvs - 
4. září 2010
05:01

Když se počátkem týdne zastřelil na přísně tajeném pracovišti v Praze policista, nikdo netušil, proč to udělal! Teď začíná být jasno. Podle informací Blesku spáchal sebevraždu kvůli rodinným problémům. Blesku to potvrdil vysoce postavený policejní zdroj.

Policista (†54) se zastřelil na pracovišti Policejního prezidia v Praze 6. V budově, kde se tragédie odehrála, jsou vyhodnocovány a archivovány odposlechy. Praporčík proti sobě obrátil zbraň ve službě, ve chvíli, kdy zajišťoval ostrahu přísně střežené budovy.

Manželka se snažila zabít

Podle informací Blesku se manželka zastřeleného policisty dostala při podnikání do vysokých dluhů. Nedokázala je unést a asi před třemi týdny se pokusila spáchat sebevraždu – služební zbraní svého manžela.

Podle zdroje Blesku hrozilo mrtvému policistovi kárné řízení kvůli nedostatečnému zajištění zbraně a možná i propuštění. To zřejmě bylo, spolu s dluhy a těžkým zraněním jeho ženy, skutečným důvodem, proč se zastřelil.

Toto léto už třetí případ

Během letních měsíců je to už třetí případ sebevraždy v policejním sboru. V polovině července se přímo v budově pražského policejního ředitelství zastřelila policistka (†29) z hospodářské kriminálky. Nechala také dopis na rozloučenou, ve kterém uvedla, že za jejím činem stála šikana.

O dva týdny později proti sobě otočila služební zbraň další policistka (†23). Před služebnou ji v Ostravě-Mariánských Horách našel mrtvou náhodný kolemjdoucí. Podle důvěryhodného zdroje se i tato mladá žena rozhodla takto tragicky řešit své osobní problémy.

kamas ( 6. září 2010 09:59 )

manželka policisty P.W. nepodnikala a nepodniká je nebo byla do nedávna zaměstnanec jedné velké pojišťovny,není postřelená jak se uvádí je v nemocnii ale na psychiatrickém oddělení což lze pochpit.Uvedené věci bleskem jsou nepravdivé a nepodložené.Hledal bych souvislosti jinde lze se přiklonit k názoru zde uvedeném,že pracoval u odposlechu a tak kauza Kájínek se přímo nabízí

panalev ( 5. září 2010 19:46 )

trefa do černého!

panalev ( 5. září 2010 19:45 )

bych policii zrušila kompletně celou. S jejími pravomocemi a ještě šetření do toho, jsou stejně zadarmo drazí. Ať žije kriminalita, konečně tu bude ta pravá svoboda!

ruisendaal ( 4. září 2010 15:35 )

Ty dvě poslední slova tvého příspěvku, máš v hlavě!! Osle!

anasyi ( 4. září 2010 12:10 )

taky si myslim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání