Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dcera zavražděného policisty: Tati, čekám kdy přijdeš

Autor: lac - 
3. září 2010
19:21

Už je to dva roky, kdy policista Roman Jedlička (†28) zneškodnil v Chomutově sériového vraha Romana Postla (†39). Včera si Jedličkovi kolegové, příbuzní a také příbuzní dalších obětí připomněli výročí krvavé přestřelky.

S dětskou bezprostředností vážnou chvíli oživovala dcerka zastřeleného policisty Natálka Jedličková. Narodila se dva měsíce po smrti otce-hrdiny vyznamenaného in memoriam za statečnost. „Ptá se na něj. Máme doma jeho fotky. Tak ji zatím říkám, že tatínek spinká. Myslí si, že přijde,“ řekla uslzená Natálčina maminka Alena Brokešová (29) a snoubenka zastřeleného policisty.

„Ahoj, tati,“ mávalo blonďaté děvčátko k pomníku poté, co před něj položila svoji růžovou kytičku. Pak se k němu Natálka několikrát vracela a pozorovala dění. Neví, že tatínek ji nikdy nepohladí. „Je to celý Romča. Alespoň z ní máme radost,“ řekla smutná matka zastřeleného policisty Eleonora (61) s tím, že čas bolest ze ztráty syna nezmírnil. „Jen se s tím učíme žít,“ řekla žena.

Vrah Postl v září před dvěma lety zastřelil čtyři lidi a podle svědků byl rozhodnut zabít další jako pomstu za roky strávené ve vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání