Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kde leží tělo popraveného Milana? Máma ho hledala až do své smrti

Autor: shp - 
9. října 2016
05:23

Byl to její syn a milovala ho více než cokoliv jiného na světě. Když zmizel, nikdy nepřestala doufat, že ho najde živého. Dříve, než se to podařilo, však zemřela. Pro její duši to ale bylo nejspíš lepší. Její syn Milan Glevaňák byl totiž brutálně popraven mafiánem Alojzem Házym. Kde byl nebohý Slovák pohřben? Indicie naznačují, že byl zakopán do země u Liptovské Tepličky. Jenže kdoví…

Milan se zapletl do průšvihu s herními automaty. Ty si za půl milionu slovenských korun pořídil z Rakouska. Umístil je do několika heren včetně těch, které se nachází v Popradu a Košicích. Jenže byznys se mu asi nedařil. Nakonec si ho vyhlédl mafián Alojz Házy, který se ho rozhodl popravit. S tím, že Milana zabil, se svěřil jinému mafiánovi Milanu Reichelovi, který celý příběh povyprávěl webu Pluska.sk.

Popsal mi, jak jeli autem. Zastavili na kraji cesty, že vykonají malou potřebu. Milan na něho vytáhl zbraň. Lojza mu ji vytrhl, přičemž si poranil ruku. Potom, co se zmocnil zbraně, střelil Milana do hlavy. Ten ale nepadl na zem, ale se zakrvácenou hlavou před ním začal utíkat. Lojza se za ním rozběhl, svalil ho do příkopu, chytil ho pod krkem a vytrhl mu ohryzek. Potom ho měl dát do kufru felicie a přikrýt ho mechy,“ dodal Reichl.

Po Milanovi až do své smrti zoufale pátrala jeho maminka, která do poslední chvíle nepřestala doufat, že je naživu. Jenže se mýlila. „Stále ho hledala a věřila, že žije. Brzy z toho trápení onemocněla a v roce 2000 zemřela. Před smrtí mi ještě řekla, že se jí zdálo, že Milan leží někde nahý, tak mu koupila celý oblek, košili i boty. Když zemřela, dali jsme ji do rakve,“ řekl webu Milanův bratr Peter.

Ten by nikdy nevěřil, že jeho bratra potkal tak krutý osud. „Myslel jsem si, že se mu něco stalo, ale tohle jsem nečekal,“ přiznal se zdrcený bratr. „Kdybychom ho našli, pochovali bychom ho k mámě,“ dodal Peter. Jenže tělo ještě stále nebylo nalezeno.

A kde že se tělo brutálně zavražděného Milana vůbec nachází? Podle zjištění reportérů webu Pluska.sk v rajónu jeho vraha, který byl zastřelen v roce 1998. Všechny indicie vedou do lesů u Liptovské Tepličky. „Údajně ho měl vzít k sobě na hřbitov,“ řekl Reichel. Kde však jeho tělo skutečně leží, je dosud záhadou.

Sportacka ( 9. října 2016 11:34 )

U fotky zavražděného je jméno Milana ....autor článku asi vubec neví o čem píše

clarabella ( 9. října 2016 11:32 )

 http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/10/odhalenie-vrazda-ktorej-nikto-netusil.html?forward=sk_mob il2014_clanok.jsp&forcemobile=true Původní clanek. Do rakve dali spolu s maminkou i ten oblek co mu na základě snu koupila.

clarabella ( 9. října 2016 11:22 )

 @Sportacka: to tělo bude ten Lojza. Toho v 98 taky popravili. Verbež vsichni do jednoho.

clarabella ( 9. října 2016 11:17 )

 Mně teda vic udivuje, jak de Alojz rozhodl popravit Milana a udelal to tak, ze kdyz si sli odskocit u cesty, tak vytrhl Milanovi zbraň, kterou na nej Milan namířil. To je zvlastni způsob plánované popravy.

Sportacka ( 9. října 2016 11:14 )

Tělo nebylo nikdy nalezeno,ale přitom je na fotce ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání