Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vlastní rodinu rozsekal a ukájel se přitom, nenarozené dítě rozřezal žiletkou

Autor: red - 
13. září 2016
06:01

Trojnásobný vrah a nekrofil Štefan Svitek (†29) z Podbrezové na Slovensku byl bestií v lidské kůži. Zvěrstva, jež napáchal na své těhotné manželce Márii (†31) a dvou malých dcerkách (†4 a †6), nemají obdoby.

V osudný den, 30. října 1987, Svitek už od rána popíjel a domů se vrátil v jedenáct v noci. Manželka, která měla jednu z dcerek z prvního manželství a se Svitkem čekala druhé dítě, znala manželovo agresivní jednání po požití alkoholu, a tak se raději s dětmi zamkla v ložnici.

Ve Svitkovi to rozpoutalo takový nával zuřivosti, že si došel pro sekeru a zamčené dveře rozštípal. Pak se vrhl na Márii a zasadil jí šestnáct ran do hlavy. Protože se začaly budit obě dcerky, rozsekal i je. Tím jeho běsnění však u konce nebylo. Ve Svitkovi se totiž probudila jeho dlouho potlačovaná sexuální úchylka.

Nehybná těla pitval, vytrhával z nich vnitřnosti a rozhazoval okolo sebe. Přitom se opakovaně ukájel. Od bestiálního řádění ho neodradilo ani nenarozené dítě, které ještě jevilo známky života. Plod rozřezal žiletkou. Svitek byl popraven v červnu 1989 jako poslední k smrti odsouzený v tehdejším Československu.

zada ( 19. října 2016 10:41 )

Jsem pro obnovení trestu smrti pro takovouhle pakáž. Co s nimi? Živit je ještě ze svých daní celý život?? Obnova trestu smrti na vraždě dítěte nebo staré osoby, nebo páchaného zvěrstva a jednoznačně prokázaná, by nebyla už na škodu!!!!!

nafta ( 4. října 2016 19:25 )

No jó, Čech. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-zapomenute-zlociny/412470/zavrazdil-celou-rodinu-vcetne-ze ny-pred-porodem-bohumil-vacik-odkroutil-uz-20-let-z-dozivoti.html

..krakonos500 ( 13. září 2016 08:51 )

Řešil všechno rychle a rázně. Dnes by mohl kandidovat do parlamentu za ČSSD. A vykřikovat u toho "Akce čisté ruce. Kdo z vás to má?"

hanka666 ( 13. září 2016 08:25 )

Já nevím, proč pro taková hovada není i dnes trest smrti.

Stef50 ( 13. září 2016 07:21 )

Slovák neslovák my máme taky dobré ùchylaky ti jsou všude jen by mě zajímalo kde byly vsichni tak dlouho schovani dokud byl trest smrti tak aspoň tajily svoje odporné choutky ale dneska ještě by v base mohli zadarmo udělat vysokou školu a my musíme dětem platit úplně za všechno hnus co se dneska děje a je to čím dál tím horší a naši politici se hádají úplně o blbostech ve školce mají děti víc rozumu než oni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání