Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Před domem na Proseku ležela mrtvá žena (†26)! Byla zavražděna? Případ vyšetřuje Marešova mordparta

Autor: erd, dam, ljš - 
9. července 2016
10:03

Pražští kriminalisté šetří případ mladé ženy, jejíž tělo bylo nalezeno u vchodu do paneláku na pražském sídlišti na Proseku. Úmrtí označili jako podezřelé.

K úmrtí zřejmě došlo během páteční noci. Podle mluvčího pražské policie Jana Daňka případ nahlásil občan, který ženu ve Vysočanské ulici objevil bez známek života a zjevných poranění po osmé hodině ranní.

„Byla nalezena dívka ročník 1990. Po ohledání místa činu případ vyšetřujeme jako podezřelé úmrtí,“ upřesnil mluvčí. Příčinu smrti dívky by měla odhalit nařízená soudní pitva.

V okolí domu byla podle informací Blesku nalezena kabelka světlé barvy, v níž byly nalezeny doklady, které dívce patří. Policie tak již zná její identitu a o tragédii již informovala rodinu.

Krátce po poledni na místo dorazil také Josef Mareš, šéf 1. oddělení pražské kriminálky, která si případ převzala.

Video  Na Proseku našli mrtvou ženu (†26)  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

lunatic ( 9. července 2016 20:23 )

Filozoficky lze v obecné rovině konstatovat,že vražda je pouze jedním ze způsobů předčasného úmrtí ;jsou i tací,kteří zemřeli přímo v práci ... a jiní se zas upili.V životě je to stejné,jako s tou pověstnou bonboniérou-nikdo z nás netuší,jaký bonbón si vybere a hlavně,co na něj zbyde!

zamlzena ( 9. července 2016 17:53 )

Brzy se umlčí inteligentní diskutéři i na bulváru, a nechají se řádit jen sprostí a neškodní jedinci. V Parlamentních listech se taky musí přispívat jen opatrně, jinak vás uzamknou. Tedy je tu demokracie stále jaksi "vyspělejší".

lu.cie.a ( 9. července 2016 16:58 )

Az na to ze to nebylo na Proseku...

janapi ( 9. července 2016 14:36 )

Občan nález nahlásil po 8.hodině ranní ....šéf mordparty dorazil po poledni ...holt jsou dovolené a již ani na tu MHD se nelze spolehnout.

provokaterka ( 9. července 2016 13:53 )

Když byl zaslouženě v kriminále,tak opravdu ne,zlaté časy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání