Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milenecká hádka skončila vraždou: Peter (16) ubodal svého přítele Rastislava (†43)

Autor: lm, shp - 
11. října 2016
21:11

Velmi brutální vraždu řeší v těchto dnech slovenští policisté. V Županech na východě země byla koncem září nalezena zohavená mrtvola 43letého Rastislava. Z vraždy je podezřelý teprve 16letý Peter, pro kterého si přišla zásahovka. Muži spolu spolu měli sex, který vyústil podle všeho ve vraždu.

Zohavené tělo muže nalezl náhodný kolemjdoucí v neděli 25. září v křoví v obci Župčany. Muže někdo pobodal a pořezal po celém těle včetně hlavy. Policie zjistila, že jde o 43letého Rastislava ze 40 kilometrů vzdálených Spišských Vlachů.

V pondělí do obce vtrhla zásahovka. Přišla si pro teprve šestnáctiletého Petra, kterého policisté z vraždy podezírají. Odvedli i jeho 18letého bratra Martina, který mu patrně s ohavným činem pomáhal. Policisté k případu sice zatím nesdělili žádné podrobnosti, slovenským médiím se ale patrně podařilo odhalit motiv.

Video  Razie v Župčanech  - TV JOJ/Facebook
Video se připravuje ...

Šestnáctiletý mladík si měl se starším mužem domluvit sex! Podle informací serveru Pluska.sk byla komunikace mezi Rastislavem a Petrem byla plná oplzlých sexuálních výrazů. „Rasťo vyhrožoval vyzrazením jejich intimního poměru a kontaktoval chlapcovu matku. To Petra prý naštvalo a rozhodl se jednat,“ potvrdil zdroj serveru. Peter měl svého milence po hádce zabít. A to i když s ním měl styk podle serveru Pluska.sk jenom jednou.

Celá obec je z toho v šoku. „Já nevěřím, že by Peter něco takového mohl udělat. Je to slušný chlapec. Musel ho někdo navést,“ popsala místní důchodkyně Jolana.

skaara ( 13. října 2016 11:22 )

No tak nový článek vše vysvětluje - nešlo o žádné milence, ale o prachsprostého prostituta a jeho zákazníka.

ejvm1712 ( 12. října 2016 07:46 )

Peter byl slušný navedený buzerant paní Jolano.

Freshmen ( 11. října 2016 23:09 )

a zapomněl jsi kretény, ty reprezentuješ zase ty!!

yourhero ( 11. října 2016 23:02 )

Cesko a Slovensko je rajem Bukvic...Byvaly president VK byl kralem Bukvic..soucasny president MZ je zase kralem ozralejch Buranu..Kdio neskace neni Cech..Huraaa, jsme narod Buziku a Buranu!!!

prycsnima ( 11. října 2016 22:27 )

 Milenec? Toto byl obyčejný vztah-šlapka a zákazník.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání