Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Řidič sjel ze srázu, prorazil billboard, šachtu, letěl vzduchem a podruhé se narodil

Autor: Policejní deník, dce - 
6. října 2014
15:50

Nepředstavitelnou nehodu zažil muž v noci na pondělí u Roztok u Prahy. Se svým vozem předvedl kousky, které by nepřežil ani mnohý kaskadér - čtyři nárazy, proražený bilboard, polámaný strom a auto na střeše. A to všechno řidič přežil!

O velkém štěstí může hovořit řidič osobního automobilu, který v noci na pondělí u Roztok u Prahy havaroval se svým osobním vozem. Ze zatím neznámých příčin muž vyjel s vozem mimo komunikaci, kde sjel ze srázu, následně narazil do betonového krytu šachty, porazil billboard a následně u dalšího srázu vyletěl do vzduchu. Auto poté ve výšce zhruba 6 metrů narazilo do stromu a skončilo na střeše. Díky nárazu do stromu vozidlo neskončilo v přilehlé řece Vltavě.

Po muži se začala shánět jeho manželka, té však otřesený účastník dopravní nehody nedokázal říct, kde přesně havaroval. Sdělil pouze, že je někde pod hlavní silnicí, po které jezdí auta. Žena proto okamžitě požádala o pomoc strážníky Městské policie Roztoky.

A právě strážníci vozidlo na břehu řeky nalezli. Zraněného muže si do své péče převzali přivolaní záchranáři. Profesionální jednotka hasičů z Roztok pak místo události nasvítila pro potřeby vyšetřování PČR a následně vozidlo převrátila zpět na kola.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi