Válka s the Sun

Diana si brala Charlese v 19 letech a jako správná nevěsta pannou ještě byla. Kate už je 28, s princem chodí už devět let bydleli spolu na koleji. Média otázku Katina pannenství decentně obcházejí po špičkách. Vztah Kate k médiím je totiž mnohem sebevědomější, než u palché Diany. Spolu s právníky se jí například podařilo donutit britský deník the Sun, aby neuveřejňovali její papparazi fotografie, protože není osobou veřejného zájmu. Co je mistrovský kousek, který nemá obdoby.

Rozchod

Dravý Sun to vydržel asi půl roku a přišel se zprávou, označenou populární přelepkou „World exclusive“: Rozchod! Jako zdroj uvedl „kamarádku, která si nepřála být jmenována“ a jako důvod „že si princ Kate málo všímá.“ Ať už se pár rozešel nebo jen nepohodl, na bulvární hru nakonec přistoupil a pár měsíců po údajném rozchodu oznámil, že „jsou zase spolu“.

Ikona

Po oznámení svatby už Kate osobou veřejného zájmu rozhodně je. Očekává se, že její vztah k médiím bude takový, aby to bylo dobré pro všechny. Už teď se Kate objevuje v módní policii jako jedna z nejlépe oblékaných celebrit. Média si ji budou hýčkat, je krásná, sebevědomá a prodává titulní stránky. Spolupráce s ní je tedy víc než žádoucí a zřejmě ji čeká budoucnost ženy číslo jedna, ikony celosvětového formátu. Navíc má velmi schopné právníky, štědře placené její rodinou, která pohádkově zbohatla na prodeji žertovných předmětů na věčírky (její otec byl původně letový dispečer a matka letuška). Je tedy nasnadě, že se pravdu o jejím pannenství nikdy nedozvíme.

Video
Video se připravuje ...

Princ William a Kate Middleton se těší na společný život /Youtube/