Jaké bude mít Kate šaty? Kdy a kde řekne princi ANO? Kam pojedou na svatební cestu? A není Kate na trůn příliš sexy? To vše řeší občané Velké Británie, kteří nezapomněli, že budoucí první dáma Spojeného království kdysi u moře ukázala pod vrchním dílem plavek prosvítající bradavku a nebo že dala nahlédnout pod sukni, když vystupovala z auta - FOTO ZDE!

Kate prostě není žádná šedá myška. Williamova matka Diana nastupovala na trůn jako hodná holka a časem se proměnila v sebevědomou a svůdnou kost, která začala královské rodině přerůstat přes hlavu. Zdá se, že Kate zvolila opačný postup - uvedla se jako divoká teenagerka a postupem času krotne a stává se z ní distinguovaná dáma.

Fotogalerie
7 fotografií

Kate má vysportovanou, svůdnou postavičku a umí ji prodat. Fotografové, kteří jí sledují v přímořských letoviskách mají jasno: Vyfotí-li ji v zajímavé pozici, dostanou pořádný honorář. Nyní je ale Kate v podstatě už součástí královské rodiny a musí si uvědomit, že královna Alžbeta II. je konzervativní žena, která prohřešky proti dobrému vychování nesnáší. Pokud nechce královnu dráždit, musí hlídat každý svůj krok.