Ke sňatku ho prý popostrčila Kate Middleton (28), která mu dala ultimátum: Svatba, nebo rozchod! A on si vybral...

Vztah pod dozorem novinářů

Informaci o tom, že si princ William bude brát svou dlouholetou přítelkyni, prozradil saský vévoda Julius Eduard Anhaltský (68). Ten je vzdáleným bratrancem Williamova otce, prince Charlese (61), a v Německu často komentuje společenský život smetánky. Teď tvrdí, že William a Kate se již zasnoubili a napřesrok v červenci chystají velkolepou svatbu. „Kate dala Williamovi ultimátum. Buď svatba, nebo rozchod!“ uvedl vévoda pro německý magazín Der Neue Blatt.

Pár prý své zásnuby oficiálně oznámí na podzim, svatba by se měla konat zřejmě 29. července 2011, tedy přesně na třicáté výročí svatby Williamových rodičů, prince Charlese a lady Diany (†36). Vztah Williama a Kate se zrodil ze studentské lásky. Poznali se roku 2001 na vysoké škole. Jejich vztah od počátku sledovala média, což oba nelibě nesli.

Na jaře 2007 William a Kate oficiálně oznámili rozchod. Rozhodli se zůstat přáteli, ale už na konci roku se k sobě zase vrátili. Od té doby se Kate, která je považována za jednu z nejlépe oblékaných celebrit Británie, objevuje po princově boku při všech oficiálních příležitostech. Život pouhé »přítelkyně prince« ji však nyní omrzel, a tak dala princi nůž na krk. A William už příští rok strčí zřejmě hlavu do chomoutu…

Fotogalerie
3 fotografie