Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Princ William na obálce: Má falešné vlasy!

Autor: INT, pal - 
20. února 2010
05:00

Princ William se nechal vyfotit na obálku nového čísla britského časopisu. V porovnání s prosincovým snímkem z charitního večírku mu ale nečekaně zhoustly a ztmavly vlasy. Podstoupil snad následník britského trůnu zkrášlovací proceduru?!

Princ William se z obálky únorového vydání britského časopisu Hello dívá na čtenáře vyzývavým kukučem, co však zaujme nejvíce, je jeho bujná tmavá kštice. Vždyť ještě v prosinci to byl blonďák s počínající pleší! Potvrzuje to fotografie z večírku výročí charitní organizace pro bezdomovce, v níž se angažuje.

Podle britského královského mluvčího však za Williamovým ´obálkovým´účesem nestojí ani zručná kadeřnice, a dokonce ani šikovný grafik, který by snad titulní fotku nějakým způsobem upravil!

"Za vše může osvícení ve studiu a práce s barevnými kontrasty během tisku. Ty přispěly k tomu, že William tak vypadá," tvrdí nečekaně britský královský mluvčí.

Časopis Hello se však rozhodl jít s pravdou ven. Přece jen připouští, že prsty v pozoruhodné Williamově proměně může mít i digitální technika...

Časopis Hello však přece jen připouští, že prsty v pozoruhodné Williamově proměně může mít i digitální technika.

dedek07 ( 20. února 2010 18:55 )

ČŮRÁKU JEDEN, CHCÍPNI UŽ I SE SVEJMA TESTAMA, PROSTĚ CHCÍPNI !!!

81martina81 ( 20. února 2010 18:53 )

Se vším je po mamince princezně Dianě, ale ty padající vlasy zdělil po otci . Holt grafici udělali retuš a nebo že by zázrak

majojo ( 20. února 2010 17:07 )

No, hlavně, že ta babička je tak mladistvá kočka, že mu může radit, jak se vyrovnat s problémy současnosti a hlavně budoucnosti.

w.mojko ( 20. února 2010 16:58 )

Následník trónu je prekrásny muž.Je jedno, či je blond, alebo s redšími vlasmi. Je charizmatický, príťažlivý, milý, múdry,kultivovaný a sexi. Už aby ho korunovali...Myslím,že pod babičkiným dohľadom by mohol byť skvelým kráľom.

Zobrazit celou diskusi