Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Úplatkářský skandál vévodkyně: Fergie (50) zmizela z Británie

Fergie si reportérovi v utajení řekla o platek 15 milionů. Vše natočila skrytá kamera.
Fergie si reportérovi v utajení řekla o platek 15 milionů. Vše natočila skrytá kamera.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, so - 
25. května 2010
08:01

Bývalá manželka britského prince Andrewa (50) Sarah Ferguson (50) se kaje, ale už je pozdě. Po svém neskutečném úplatkářském skandálu, který se provalil o uplynulém víkendu, se omluvila všem Britům a potichoučku v slzách zmizela ze země. „Je v zoufalém stavu. Stydí se, že udělala Andrewovi takovou ostudu,“ uvedla její kamarádka.

Vévodkyně z Yorku nabízela reportérovi v utajení, že mu za 15 milionů korun zajistí přístup ke svému někdejšímu muži. Tvrdila, že může zajistit uzavření lukrativních smluv, pokud dostane podíl na zisku. Andrew, který je zvláštním britským obchodním vyslancem, se zapřísahá, že o úplatném jednání své někdejší manželky neměl ani tušení.

Skrytá kamera odhalila úplatkářský skandál

Reportér jednání s bývalou princovou manželkou nahrál skrytou kamerou a všechno zveřejnil deník News of the World. Buckinghamský palác se k celé aféře pořád odmítá oficiálně vyjádřit.

Princ Andrew se okamžitě po vypuknutí aféry vrátil ze Singapuru a usilovně jedná s celou královskou rodinou, jak minimalizovat dopady skandálu. Sarah Ferguson, přezdívaná Fergie, mu nabídla, že dobrovolně a nadobro opustí jejich rodinné sídlo.

Kdo za Fergie bude platit účty?

To má ale háček. Sarah by se mu mohla ztratit z  dohledu i s jejich dcerami a usadit se v nějakém drahém hotelu. Kdo za ni bude platit účty, když je už nějaký čas na pokraji osobní bankrotu a má údajně dluhy ve výši 90 milionů korun?

Je známo, že Fergie se umí chovat jako urvaná ze řetězu. Další skandál už si královská rodina rozhodně nemůže dovolit…

Vévodkyně z Yorku se za svůj čin stydí a zmizela z Anglie. Vévodkyně z Yorku se za svůj čin stydí a zmizela z Anglie. | Profimedia.cz

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Milla ( 20. května 2019 03:47 )

Viz poslední ohlas:Čemu ser divíme?Já třeba tomu kde alex0800 vydlabal(a)info že Sarah někdy byla milernkou Charlese.Na to zatím nepřišly ani ty nejprolhanější zdroje.

alex0800 ( 25. května 2010 15:27 )

Jen bych ještě připoměl případ okolo Michaela X, kde bylo vydáno informační embargo do roku myslím 2054.. Také šlo o "nějakou modrou krev" princeznu Margaret, sestru Alžběty.. V případu se řešily kompromitující snímky princezny s "chlapíky" při swingers hrátkách.. Margaret již zemřela, ale vzhledem k zapletení spousty lordů, info embargo stále trvá..

alex0800 ( 25. května 2010 15:23 )

milenka prince Charlese.. Tak čemu se divíme..?

Zobrazit celou diskusi