Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kauza Metyl: Policejní razie poškodila dobré jméno hotelu, míní majitelé

Autor: Slávka Červená - 
31. října 2012
11:02

Razie v závěru uplynulého týdne v Hotelu Lázně Kostelec, kde byl zadržen údajný šéf lihové mafie – Radek Březina (42),  poškodila dobré jméno hotelu a lázní. Tvrdí to  spolumajitelé – jednatelé, hotelu.

„Policisté uvedli, že ho sledovali již  dlouho. Tak proč z toho udělali divadlo v hotelu a nezadrželi ho kdekoliv jinde. Hotel byl plný hostů. Z razie neměli zrovna dobrý pocit  a nyní nám klienti stále volají, zda vůbec mají přijet, jestli  jsme v provozu. Samozřejmě jsme,“ konstatovala Helena Březinová (62), teta podnikatele Radka Březiny.

Podle jejích slov nyní mnozí lidé i slovně útočí na zaměstnance – Tak vy jste to tam míchali! „My jsme hotel  koupili a od roku 1994 ho postupně rekonstruujeme.  Poctivě na něm dřeme. S alkoholem nemáme vůbec nic společného! Ubližuje to dobré pověsti hotelu i lázní,“ pokračovala.

Hotel vlastní společnost Zlínsat, ve které má její synovec 25% podíl. „Nikdy se tu ale ničeho fyzicky nezúčastňoval. Má tu jen kancelář. V životě je spousta věci, které neovlivníte,“ dodala.

Firma Zlínsat má pět jednatelů. Patří k nim mimo jiné otec Radka Březiny a jeho strýc s tetou.

russoo ( 3. listopadu 2012 06:49 )

A to ho měli vyzvat doporučeným dopisem aby se vzdal policii, nebo jak si to p.Březinová předsatvuje?By mě zajímalo jestli by mu p.Březinová dopis přinesla do té kupy pilin???

panasonic ( 2. listopadu 2012 09:26 )

jity ( 1. listopadu 2012 07:38 )

Co tady pořád někdo s tím otravuje. Stejně to bude zase nějaký podvod, chcete z lidí vylákat poslední korunu šupáci.

ariatutti ( 31. října 2012 20:59 )

SUPER clanek, ale to nam elektriku nebo benzin nezaplati! Zatimco kolegyne v praci mi dnes ukazala zajimavy zpusob privydelku z domova www.Cervena-Cerna.cz a to je jine kafe! Prestoze nejsem nejbystrejsi, tohle jsem pochopila behem 3 minut a hned jsem si vydelala prvnich par stovek, a to prakticky bez prace Kdyztak to omrknete taky

dariadida ( 31. října 2012 18:10 )

Do vyplaty daleko a kapsy prazdne? :o Nebudte smutni, sanci je spousta! Ale nez vyhazovat penize za losy a loterie, je lepsi zkusit navod vysvetleny na www.Cervena-Cerna.cz - da se to naucit za chvili a pri trose snaze se da prijit na moc hezke a jiste penize. Zkuste to

Zobrazit celou diskusi