Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Monika prodává panenství! Poprvé v ČR!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos, šim - 
16. srpna 2010
05:00

Veřejně prodává své tělo! Osmnáctiletá Monika se rozhodla přivydělat si tak, že vydraží své panenství. Peníze by chtěla použít na studium a cestování. Alespoň to tvrdí její internetový profil. Najde se zájemce, který za její první sex zaplatí pořádný balík?

Na jistém internetovém serveru se začátkem srpna objevil inzerát, ze kterého se sexuchtivým mužům zvedá hladina testosteronu a moralistům se chce zvracet. Osmnáctiletá Monika, která používá nick Virgin, se rozhodla své panenství dát do internetové aukce a získat nemalou finanční hotovost.

"Ahoj, je mi 18 let, jsem obyčejná holka, co má ráda sport, tanec a zábavu s přáteli. Touto cestou chci získat peníze na studium v zahraničí," píše o svých zájmech plavovlasá Monika a dodává důležitou informaci o svém těle: "Panenství samozřejmě doložím lékařskou zprávou."

Vyvolávací cena? 1 Kč!

Vyvolávací cena? Monika se ukázala jako skromná holka a svůj věneček nabídla za pouhou jednu korunu českou. Zatím se jí ozvali dva zájemci. Ten první nabídl 4. srpna slušných 4500 Kč. Ten druhý téhož dne přihodil dalších padesát korun.

Pokud by byla dražba nyní ukončena, prodá Monika svou nevinnost za necelých 5 tisíc. To je cena, kterou berou za své služby tzv. lepší prostitutky. Dražba by ale měla skončit až ve čtvrtek 30. září po dvanácté hodině. Je možné, že do té doby se ještě najdou muži, kteří se o Moniku poperou.

617347:gallery:true:true

Co o ní víme?

Virtuální profily jsou legrační v tom, že nikdy nevíme, kdo se za nimi skrývá. Štíhlá panna Monika může být ve skutečnosti stará znuděná žena, nebo dokonce tlustý ošklivý chlap, který se dobře baví tím, jak cena "jeho panenství" stoupá.

Pokud ale přijmeme fakt, že profil a fotografie jsou autentické, pak se o Monice dozvídáme, že jí je 18 let, je 175 cm vysoká, její prsa nesou označení 1, obličej zkrášlují zelené oči a dlouhé blond vlasy jsou spleteny do dreadů.

V profilu dále stojí, že Monika přijímá nabídky z celé ČR a že své tělo na místo určení dopraví zdarma. Další dotazy vám ráda zodpoví sama, ale chce to registraci. A ta už zadarmo není. Naopak se za ni platí. Zvědavý potenciální zákazník tak dává všanc své konto a další osobní údaje. Kdo je čte? Kdo je vidí? K čemu slouží? Otázky jsou to znepokojivé, ale když jde o sexy pannu, tak se na riziko tolik nehledí, že pánové?

617346:gallery:true:true

Případy ze zahraničí:

První dívkou, která dala své tělo do internetové aukce, byla Američanka Natalie Dylan. V roce 2008 ve svých 22 letech se rozhodla za své panenství zaplatit vysokoškolská studia. Svou počestnost dala do dražby, která jí nakonec vynesla neuvěřitelných 80 milionů korun.



Její příběh obletěl svět a inspiroval další panny ke stejnému kroku. Žádné se ale zatím nepodařilo Natalii pokořit. Italská modelka Raffaella Fico taktéž v roce 2008 prodala své panenství - za milion eur! Novozélanďanka s přezdívkou Unigirl nabídla své tělo za 20 000 liber, asi 600 000 korun. Bylo jí devatenáct let.

Osmnáctiletá rumunská studentka Alina Percea vydražila své panenství za více než 10 tisíc eur. Noc plnou vášně a sexu prožila s italským byznysmenem v Benátkách. Přestože původně očekávala, že za své panenství dostane kolem padesáti tisíc eur, byla spokojená. Vítězem se stal 45letý italský podnikatel, který Alinu pozval do Benátek, aby z ní v nejromantičtějším městě světa udělal ženu.

iandyn ( 19. srpna 2010 22:42 )

Sorry, nefunguje mi Y...

iandyn ( 19. srpna 2010 22:35 )

A navíc, je sice hezké, že Monika prodává své panenství poprvé v ČR!, ale co mi víme, kolikrát už ho prodala třeba v Polsku...

dobrotka ( 18. srpna 2010 13:52 )

baro, jestli je tenhle gogo ten samy, co pred mnoha lety, tak toho znam osobne. Moc hezky mladik ve veku ani zajic-ani starik. Umi psat krasne basne, ale zivotem [zenami?] je krapet zklaman. gogo promin, ale musela jsem trosicku uspokojit barinu zvedavost. Snazila jsem se ji neco napsat, ale pritom moc neprozradit.

bara ( 17. srpna 2010 13:27 )

pane jo - "gogáčku", "anemaličko" - minule "žirafčičko"... . tjó, teda....se nezdáte, vážení

bara ( 17. srpna 2010 13:25 )

mě by ganzi zajímalo, kolik gogovi je asi tak let. A mám pořád takový divný pocit, že ho asi znám osobně - pokud se zná s některými lidmi tak, jako já, což vyplynulo z některých příspěvků zde za ta léta? - tak možná... jenže psát tady o tom, kdo čím je, jak se jmenuje, co dělal, kolik mu je a podob. se nevyplácí - proto nevyzvídám, jen ta zvědavost je stále.. chjo - nemůžu za to, jsem holt ženská, no.. . o ostatních zvědavostech raději pomlčím Je jasné, že mě zajímají i jiné= nicky, se kterými si tady měsíce povídám.. - nebo někdy i přu

Zobrazit celou diskusi