Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

První sex za 2 miliony? Panenství si nechám pro přítele!

Autor: cas.sk, mivr - 
29. srpna 2010
14:39

Osmnáctiletá Maďarka se stala další dívkou, která se snažila na internetu prodat své panenství. Údajně to zkoušela kvůli matčiným dluhům. Láska ale nakonec zvítězila a dívka si počestnost ponechá pro svého přítele.

Mladá Maďarka se zamilovala do vrstevníka a peníze si údajně radši vydělá prací než sexem. "Nechtěla jsem před svým národem vypadat jako lehká žena," říká osmnáctiletá panna.

Miss Spring, jak si dívka říkala na internetu, nejdříve dražila své panenství na portálu eBay, odmítla však kupce, který se s ní chtěl oženit. Maďarská televize Tabu jí tehdy podala pomocnou ruku. Jeden měsíc se zájemci mohli na její stránce ucházet o noc s mladou pannou. Dražba skončila ve středu, nejvyšší nabídka se vyšplhala až na neuvěřitelných 92 tisíc eur (přes 2,25 miliónu korun).

Láska hory přenáší

O pár hodin později ale došlo ke zvratu. Slečna si to rozmyslela a dražiteli i televizi se omluvila: "Nejsem tak silná, jak jsem si myslela. Nedokážu to. I máma mi řekla, že se z dluhů dostane sama."

Přiznala, že ji vlastně nakonec přesvědčil spolužák."Vyznal mi lásku, byl to nejkrásnější okamžik, protože i já ho miluji," řekla šťastná dívka. Panenství si tedy zachovala pro lásku.

Začne chodit do práce, aby mámě pomohla s dluhy. Bojovat ale bude nejen s nimi, ale i s nevraživostí okolí. "Označují mě za ku**u, ale jak jí můžu být, když jsem panna," ptá se se slzami v očích Miss Spring.

I Česko má svou pannu

Blesk.cz vás nedávno informoval o osmnáctileté Monice, která se na serveru prodejsex.cz pokoušela zaujmout uživatele a nechat si zaplatit za to, že s někým poprvé ve svém životě bude mít sex.

Takto vypadal její inzerát: "Ahoj, je mi 18 let, jsem obyčejná holka, co má ráda sport, tanec a zábavu s přáteli. Touto cestou chci získat peníze na studium v zahraničí. Panenství samozřejmě doložím lékařskou zprávou."

Potom ale dostala strach, že se o jejím poměrně netradičním způsobu pokusu získání peněz dozví její rodiče a inzerát z internetu zmizel. Jestli se jí nakonec "prodej" podařil, se neví.

djaba ( 30. srpna 2010 20:57 )

Jak to myslí ? Že by mi ty miliony dala za defloraci ? To by šlo .

mujboze ( 29. srpna 2010 22:45 )

sice nadsázka ale dobrý

ellora_danen ( 29. srpna 2010 22:02 )

...kdyby nebyla poptávka, nemohla by být ani nabídka... A koneckonců - kdysi, když jsem ještě bydlela na sídlišti v paneláku, jsem měla sousedku, která byla prostě a jednoduše šlapka (ovšem taková ta lepší sorta) ..na mou otázku, jak to může dělat, se pousmála a odpověděla: " Mám to dělat jinde za peníze nebo doma zadarmo? "

vaclavthekral ( 29. srpna 2010 16:56 )

byla prostituce vazenym remeslem a byla casto vysadou manzelek senatoru.A pro hotentoty z Blesku mam prekvapivou informaci.Panenstvi se pise s jednim N.

delavar ( 29. srpna 2010 16:31 )

U nás na Slovensku,keď sa idú naše dievky za niekoho vydávať, musia urobiť minimálne dve veci: vyliečiť si kvapavku alebo syfilis a dať si opraviť panenskú blanu.Preto sa divím,že dnes pri úrovni lekárskej vedy by niekto ,,vyplázol,, dve mega,za deflorizáciu daného ,,objektu,,? To nech dá tie prachy radšej na charitatívnu zbierku na vdovu po Neznámom vojakovi.

Zobrazit celou diskusi